12. 4. 2014

Na Syfy budou vládnout antičtí bohové

Na Syfy budou vládnout antičtí bohové

Stanice Syfy připravuje novinky do svého programu. Nedávno oznámila přípravy první minisérie od roku 2009. Nyní dostala zelenou 13dílná série s názvem Olympus, která se bude připravovat pro rok 2015.

Za projektem stojí Robert Halmi jr., který produkoval například série Tin Man nebo Neverland. Své síly spojí s Nickem Willingem, se kterým na obou zmíněných projektech spolupracoval a který má na svědomí také minisérii Alice.

Olympus vypráví příběh o tom, jak několik statečných mužů a žen vyhnalo bohy do Říše nevědomí, tedy místa, které se také nazývá Podsvětí nebo Hádovo království. Děj se soustředí na mladého muže, který se prostřednictvím dramatických zážitků (zrada, láska, zklamání, získání moci nebo exil) transformuje do nelítostného vůdce v samotném zápase s bohy.

Zástupce Syfy Chris Regina prohlásil: „Olympus je fantastická směs akce, intenzivního vzrušení, mýtických tvorů a velkého příběhu. Bude představovat postavy z mytologie způsobem jako nikdy předtím.“ Natáčení série bude zahájeno v létě a natáčet se bude střídavě ve Vancouveru a v Londýně.


Zaujal vás nápad? Těšíte se na zpracování mýtických postav a příběhu?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Klik

Klik

Mám rada tento typ seriálov alebo filmov, takže sa teším :)
před 10 roky
Cristie

Cristie

Doufám, že zase bude řádně przněna řecká mytologie.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Řeckou mytologii mám hrozně ráda, nepředpokládám, že ji dodrží, ale to neudělali snad nikdy, takže se...
před 9 roky
Další články k tématu