18. 4. 2014

Linda Hamilton míří do druhé série Defiance

Linda Hamilton míří do druhé série Defiance

Druhá série seriálu Defiance se blíží. Nedávno jsme se dokonce dozvěděli, kdy přesně se jí dočkáme. Kromě data vysílání jsme se minule dozvěděli i o několika nových postavách. Tentokrát se objevila informace o další herečce, která se v nové sérii představí.

Novou tváří v seriálu bude herečka Linda Hamilton, jejíž nejznámější rolí je postava Sarah Connor z filmu Terminátor a Terminátor 2: Den zúčtování. V seriálovém světě se její nejvýraznější role připisuje seriálu Chuck, kde si zahrála Mary Elizabeth Bartowski, matku hlavního hrdiny.

V seriálu Defiance se objeví v roli Pilar McCawley, manželky Rafea McCawleyho (Graham Greene) a také matky jeho tří dětí. Od své rodiny však byla na několik let oddělena a nyní se vrací domů. Díky příchodu Votanů a následné válce trpěla Pilar duševní chorobou a neměla přístup ke svým lékům. Ve svém nejhorším okamžiku se pokusila zavraždit své děti, a tak ji Rafe ze strachu o rodinu nechal poslat do ústavu a dětem řekl, že zemřela. Nyní se Pilar vrací s obrovským odhodláním dokázat své rodině mateřskou lásku. Motivy pro její návrat však nemusí být tak jasné a navíc se lidé brzy začnou ptát, kde ve skutečnosti byla posledních několik let.


Co říkáte na nového hosta? Jak se vám zamlouvá její postava? Těšíte se na návrat seriálu?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Tady ti to trošku drhne :). Jinak pěkný článek :)
před 10 roky
Pajky

Pajky

To je tak, když se potkají dvě myšlenky... :)
před 10 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

To taky znám :-)
před 10 roky
Další články k tématu