22. 4. 2014

CW v létě

CW v létě

Stanice CW uveřejnila premiérová data svých letních seriálů. Fanoušci se můžou těšit na dvě nové půlhodinové komedie, čtyři neskriptové novinky a také na návrat Beauty and the Beast.

Beauty and the Beast, který nevysílal novou epizodu od začátku března, se vrátí s posledními epizodami druhé řady v pondělí 2. června. Po něm bude v devět večer následovat Whose Line Is It Anyway?, který se tak přesune do pondělků z pátečních večerů.

Od 3. června bude po následujících dvanáct týdnů plnit úterní večery dokumentární realitka Famous in 12.

Backpackers je první původní seriál od digitálního studia CW Seed, který stanice CW přetvořila do klasické televizní podoby. Tato půlhodinová komedie o dvojici přátel cestujících napříč Evropou začne 14. července.

Ve stejný den se představí také druhá půlhodinovka – Seed. Seriál se točí okolo průměrného barmana, který je dárcem spermatu.

Kromě zmíněných seriálů CW v létě nabídne ještě neskriptové pořady Penn & Teller: Fool Us (premiéra 30. července) a Masters of Illusion s moderátorem Deanem Cainem (premiéra 1. srpna).

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
ragelly

ragelly

K BatB: Se všichni radujete, ale přesun na léto znamená z 90% zrušení. V létě se odvysílají zbylé epky...
před 9 roky
petruska.77

petruska.77

No to jsi mě ale nepotěšila! ;)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

že se CW s tím letním programem vůbec obtěžuje.
před 9 roky
Další články k tématu