13. 2. 2011

Piloty v sezóně 2011/12 (CBS)

DRAMA

Ringer

O Ringer jsme již psali a to jak bleskovku, tak článek. Půjde o návrat Sarah Michelle Gellar na televizní obrazovku v dosti zamotaném seriálu o dvojčatech a vzájemném přebírání identit. Jó, když po vás jdou mafiáni, tak uděláte cokoliv, abyste se jich zbavili.


Rookies

Miliontá variace na policejní téma. Tentokrát na šestici nováčků a jejich první kroky ve svém novém okrsku na Manhattanu. Jediné, co je na tomto seriálu zajímavé, je jméno Roberta DeNira mezi producenty.


Nepojmenovaný projekt od Susannah Grant

Život soutěživého chirurga se převrátí úplně naruby poté, co mu zemře manželka a začne ho ze záhrobí poučovat, o čem že vlastně život je.


Nepojmenovaný projekt od dvojice Ed Redlich/John Bellucci

Drama založené na povídce J. Roberta Lennona „The Rememberer“, se soustředí na policistku s fenomenální pamětí. Dokáže si zapamatovat přesně cokoliv, co uvidí či uslyší. Ale co je pro práci neuvěřitelným darem, je v osobním životě hrůzostrašným prokletím.


The Doctor

Lékařské drama o matce, která se díky nově otevřené praxi dá dohromady se svými již dospělými dětmi.


Hail Mary

Svobodná matka se dá dohromady s pouličním podvodníčkem, aby spolu mohli řešit zločiny.


Person of Interest

Bývalý zabiják z CIA a vědec se dají dohromady, aby mohli předcházet zločinům, dříve než se stanou. Tohle zní trochu jako Minority Report, ale když uslyšíte, kdo zatím stojí, tak vám spadne čelist ještě hlouběji. Scénář totiž napsal bratr Christophera Nolana (Batman, Insomnia) Josh Nolan (většinou je u bráchových filmů podepsán jako spoluscenárista) a produkci má na starosti muž tvořící trháky J.J. Abrams. Takže je se na co těšit.

KOMEDIE

Vince Uncensored

Chlapík se rozhodne být více otevřený poté, co zažije něco, co mu změní celý život.


Happy Madison ensemble comedy

Komedie z podnikového prostředí.


Home Grown

Muž se snaží vypořádat s tím, že bydlí pod jednou střechou se svou dcerou (svobodnou matkou dvanáctiletého syna), manželkou a navíc i nedávno ovdovělou matkou.


The Assistants

Komedie o tom, jaké to je pracovat jako asistent celebrity.


Nepojmenovaný projekt od Roba Schneidera

Příběh založený na skutečném životě Roba Schneidera o tom, jak se starý mládenec přižení do obrovské mexickoamerické rodiny. Rob Schneider si to sám napíše i zahraje.


Home Game

Bývalý hráč NFL se vrací zpět domů ke své rodině. Komedie inspirovaná životem Marka Schleretha trojnásobného vítěze Super Bowlu.

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
michal123

michal123

Konečně je SMG zpátky a nemůžu se toho dočkat :)... jen si přeju, aby výsledek nebyl stejně špatný jako ten...
před 13 roky
Další články k tématu