14. 2. 2011

Piloty v sezóně 2011/12 (ostatní)

SHOWTIME

Stanice přinášející takové hity jakými jsou Dexter, Californication či Tráva.

Homeland

Dramatický projekt se soustředí na amerického vojáka zajatého během invaze do Iráku v roce 2003. Ten se po několika letech, co je považován za mrtvého, zázračně vrací do Ameriky. Carrie Anderson, agent CIA, má podezření, že za návratem novodobého hrdiny je něco víc – myslí si totiž, že to je všechno důmyslná akce Al-kaidy.


House of Lies

Komedie o konzultantce, která je znechucená sama sebou, jelikož se neštítí ničeho, aby mohla poskytnout svým klientům odpověď na jakoukoliv otázku. Scénář píše Matthew Carnahan podle knihy od Martina Kihna.

HBO

Vysílá stylové seriály s vysokým rozpočtem, z minulého roku můžeme například vypíchnout Impérium – Mafie v Atlantic City.

Veep

Poté, co je americká senátorka zvolena viceprezidentkou, postupně přichází na to, že to není takové, jaké čekala.


More As the Story Develops

Drama ze zpravodajského prostředí. Producentem je Aaron Sorkin, tvůrce seriálu Studio 60.


Girls

Takový remake Sexu ve městě pro mladší v hlavních rolích také s mladšími.

ABC FAMILY

Rodinné pořady a pořady zaměřené na mladší publikum, z historie například Kyle XY, z nedávné minulosti Pretty Little Liars.

Switched At Birth

Dvě dospívající dívky zjistí, že byly omylem zaměněny při porodu. Bay vyrůstala v bohaté rodině s oběma rodiči a dvěma bratry, zatímco Daphe žijící jen s matkou v chudinské čtvrti ztratila jako malá sluch, když onemocněla meningitidou. Rodiny se nakonec rozhodnou, že budou žít společně, aby mohly dohonit zmeškané roky, kdy dívky nevyrůstaly se svými biologickými rodiči.


The Nine Lives of Chloe King

Choe Kingová je teenagerka se superschopnostmi (super rychlost, obratnost, sluch…) a zjišťuje, že je pronásledována tajemnou postavou.


The Great State of Georgia

Georgia, oplácaná herečka z jihu, a její geek kamarádka Jo spolu spolubydlí v New Yorku, kde se společně snaží prorazit.


Teach

Seriál, jenž je jednoduše popsán jako Chirurgové jen s tím rozdílem, že nepůjde o doktory, ale o učitele na střední škole.

SYFY

Než se přejmenovala na současný název, tak se jmenovala Sci-fi, což přesně vypovídá o zaměření seriálů vysílaných na této televizní stanici. Za všechny zmiňme například Eureku.

School Spirits

Seriál bude sledovat skutečné duchařké historky na středních a vysokých školách po celých Spojených státech. Příběhy budou vždy vyprávěné z pohledu první osoby, ať už půjde o žáky, učitele, či rodiče.


**Randall and Hopkirk (Deceased) **

Hopkirk je zabit během toho, co vyšetřuje vraždu. Jako duch se vrací za svým bývalým parťákem Randallem, aby mohl ve vyšetřování pokračovat.


Battlestar Galactica: Blood & Chrome

Další spin-off od populární Battlestar Galacticy, tentokrát zasazený do období mezi Capricu a původní seriál.

TNT

Televize se sloganem „We know drama“ se většinou zaměřuje na akční a detektivní tvorbu. Z jejich hitů stojí za zmínku Closer či podfukářský Leverage.

Generations

Příběh seriálu skáče v čase dopředu a dozadu, aby mohl sledovat život tří generací jedné jižanské rodiny bydlící pořád ve stejném domě.


Bird Dog

Příběh otce a dcery, ze kterých se stanou policejní parťáci. Původně měla v seriálu hrát Eliza Dushku, ale ta nakonec z projektu vycouvala.


Perception

Výstřední, brilantní, ale taky často nevyrovnaná profesorka neuropsychiatrie pomáhá řešit složité případy FBI.

USA

Domov odepsaného agenta Michaela Westona ze seriálu Status: Nežádoucí.

Eden

Díky svému bratranci – hledanému podvodníčkovi – získává mladý muž práci recepčního v luxusním newyorkském hotelu. Spolu se svým bratrancem jsou ochotní hostům zajistit, co chtějí, ať to stojí, co to stojí.


Wild Card

Seriál o lidech, kteří to v noci ve Vegas trochu přeženou. A dříve než se rozední, se jejich problémy pokusí vyřešit právní duo Will Garratt a Eliza Evans.


**A Legal Mind **

Točí se okolo manhattanského korporátního právníka, který přibere do své praxe jako partnera brilantního, ale demotivovaného kolegu.


Necessary Roughness

Rozvedená žena z Long Islandu získává práci jako terapeut profesionálního fotbalového týmu.


Over/Under

Brooker má masivní problémy s hazardem. A jako by to nestačilo, je k tomu všemu ještě vyhozen z práce kvůli obchodním transakcím, stojícím jeho bývalou firmu miliony. Jelikož nemá práci ani peníze, je nucen i se svou ženou fotografkou opustit čtvrť pro bohaté a usadit se jinde.


Common Law

Policejní dramedy o dvou parťácích, které kapitán kvůli jejich nekonečnému hašteření pošle do manželské poradny.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Maroon

Maroon

Moc se mi líbí, že do seznamu novinek přibyly i tyto stanice... Jen mě mrzí, že Showtime zatím...
před 13 roky
podzimator

podzimator

Ještě bych nezapomněl na AMC a jejich piloty "Hell on Wheels" a "Man with the...
před 13 roky
Další články k tématu