1. 5. 2014

Soutěž o lístky do kina a knižní trilogii Divergence!

Soutěž o lístky do kina a knižní trilogii Divergence!

Delší dobu jsme vás nechali odpočívat, ale můžete nám věřit, že tomu je nyní konec. Jste hraví, jste soutěživí, nám to dělá radost a proto jsme pro vás nachystali další výzvu. Ve frontě čekají další, to si buďte jisti. Sponzorem nejnovější výzvy je nakladatelství CooBoo, které pro vás věnovalo parádní ceny. Všichni výherci získají dva lístky do kina a pro vítěze prvního místa je navíc připravena celá knižní trilogie Divergence. Jelikož se blíží premiéra prvního dílu v kinech, určitě se mezi vámi najdou tací, kterým tyto ceny udělají radost.

Pokud nemáte tušení, oč v Divergence jde, přiblížíme vám děj krátkým obsahem první knihy: Nacházíme se v dystopickém Chicagu, kde je společnost rozdělena do pěti frakcí. Každá frakce se zaměřuje na jednu ctnost – Candor na upřímnost, Abnegation na obětavost, Dauntless na statečnost, Amity na mírumilovnost a Euridite na moudrost. Každý rok v předem určený den si všichni šestnáctiletí musí vybrat, které ze zmíněných ctností zasvětí zbytek svého života. Pro Beatrice tato volba znamená rozhodnutí mezi životem s rodinou a tím, čím je doopravdy. A to, co si vybere, nakonec překvapí i ji samotnou.

Soutěžit můžete už nyní a to na obvyklém místě. Podle nás je každopádně o co hrát, souhlasíte? Neváhejte a utíkejte odpovědět na první otázku!

Stejně jako minule se samozřejmě můžete těšit na přímý přenos losování vítězů. Losování proběhne ve službě „hangout“ (setkání) na Google Plus a odkaz na něj naleznete včas přímo na stránce soutěže a především na našem Facebooku.

Hodně štěstí všem!

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Adeelle

Adeelle

Parádička,soutěže mám ráda a tyhle knihy jsem si chtěla koupit. Tak bych je klidně mohla vyhrát :D nezlobila...
před 9 roky
megawir

megawir

no to máme radost, že máte radost :) brzy budeme soutěžit znovu, nebojte se... každopádně hodně štěstí...
před 9 roky
litllewitch

litllewitch

Ty jo, lístky by se mi hodily, až půjdu na X-meny :D. A knížkama taky nepohrdnu. Mám tuhle sérii taky na...
před 9 roky
Další články k tématu