5. 5. 2014

Netflix svůj seriál na svobodu jen tak nepustí!

Netflix svůj seriál na svobodu jen tak nepustí!

Streamovací server Netflix se rozhodl učinit odvážný krok. Ještě před premiérou druhé řady oficiálně rozhodl o prodloužení své původní dramatické komedie Orange Is the New Black pro třetí sérii.

Pro tento vězeňský seriál rozhodnutí znamená již druhé předčasné prodloužení. Druhá řada byla objednána týdny před samotnou premiérou seriálu; nyní je situace podobná, zpráva o třetí řadě přichází měsíc před premiérou dvojky (6. června).

Orange Is the New Black je pro Netflix velkým hitem. Příběh o dvou bývalých lesbických milenkách, které se opět setkají za mřížemi věznice, diváky zaujal. V průběhu loňského roku se objevily informace, že Laura Prepon bude mít ve druhé řadě omezenou účast. Očekává se však, že ve třetí sérii se vrátí opět jako hlavní postava. Sama herečka oznámila zprávu o prodloužení na svém Instagramu.

Seriál nedávno vyhrál svou první cenu GLAAD v kategorii Komedie. V příštím roce se na rozrůstajícím se Netflixu vrátí spolu se třetí řadou House of Cards a novinkami Grace and Frankie, Narcos, Sens8 a Marco Polo. Kromě toho má Netflix v záloze finálovou řadu The Killing a chystá seriály z marvelovského universa – Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist a Luke Cage.


Patříte mezi ty, kdo si Orange zamilovali již po prvních epizodách? Je prodloužení před premiérou správným rozhodnutím? Má seriál ještě dost co nabídnout?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Gabik.029

Gabik.029

Myslím, že má být jenom ve čtyřech, taky mi tam bude chybět :(
před 9 roky
Tulrika

Tulrika

Fakt super seriál. Jsem ráda, že ho prodloužili.
před 9 roky
Firox

Firox

Jsem zvědavý na ty marvelovské hrdiny :))
před 9 roky
Další články k tématu