7. 5. 2014

Pre-Upfronts: NBC objednává komedii i dramata!

Pre-Upfronts: NBC objednává komedii i dramata!

NBC byla na objednávky ještě více štědrá, než konkurenční Fox. Po včerejšku je tak jasné, že se seriálů dočkají nejméně tři dramata – špionské drama Allegiance, thriller Odyssey a CIA drama State of Affairs – a jedna komedie – Marry Me.

Marry Me

Z osmnácti objednaných komediálních pilotů byl Marry Me od začátku jasným favoritem. Seriál pochází od Davida Caspeho, známého z Happy Endings. Jeho kolegyně a životní partnerka Casey Wilson hraje hlavní roli, spolu s Kenem Marinem.

Komedie (single-camera) vypráví příběh páru, který se zasnoubí. Dvojice si však brzy uvědomí, že věci jsou těžší, než se na první pohled zdají.

Komedie se přidává k již dříve objednaným půlhodinovkám Mr. Robinson, Unbreakable Kimmy Schmidt (dříve Tooken) a Working the Engels.

Allegiance

Allegiance pochází z pera George Nolfiho. Příběh se točí okolo Alexe, mladého CIA analytika, který se specializuje na ruské případy. Alex se dozví šokující tajemství – jeho rodiče jsou neaktivní ruští špioni, kteřý se nyní opět vrací do aktivní služby. Chystají totiž teroristický útok, který USA srazí na kolena.

Drama je adaptací izraelského seriálu The Gordin Cell. Seriál byl dříve známý pod názvem Coercion.

Odyssey

Třem neznámým lidem se skříží životy poté, co jsou vtaženi do mezinárodní konspirace, když vojačka Odelle najde soubor s důkazním materiálem o tom, že přední americká společnost financuje činnost teroristů.

Drama sepsali Adam Armus a Kay Foster, produkuje a režíruje Peter Horton.

State of Affairs

Katherine Heigl se oficiálně vrací na televizní obrazovky s thrillerem State of Affairs. Herečka se objeví v hlavní roli analytičky, která každý den chystá hlášení pro prezidentku, ve kterých určuje největší hrozby pro USA.

Scénáře se chopili Alexi Hawley a Joe Carnahan. Heigl kromě hlavní role také produkuje, spolu se svou matkou Nancy, Bobem Simondsem, Sophie Watts a dalšími.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
jukab

jukab

Tady se mi líbí skoro všechno, nejvíc se těším na Kena!
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Všechno to zní tak nějak už viděné, takže počkám na trailery a pak se uvidí.
před 9 roky
Šín Martin

Šín Martin

Já zkusím Allegiance a zbytek mě nějak nebude zatím zajímat
před 9 roky
Další články k tématu