9. 5. 2014

Hvězdy budou na ABC tančit i nadále

Hvězdy budou na ABC tančit i nadále

Po třech nepotvrzených rušeních se nyní šéfové na ABC konečně probudili a rozhodli se začít pomalu oznamovat rozsudky nad dosud nerozhodnutými seriály. Jako první přichází na řadu reality veterán, taneční soutěž Dancing with the Stars.

Fanoušci se dočkají již 19. cyklu. I přesto, že i letošní ročník čelil stále klesajícím ratingům (průměr 2.5), čísla jsou na televizní poměry i nadále dobrá. Seriál oproti předchozím sezónám přešel na jednu epizodu týdně, fanouškům představil nové moderátory a další možnosti hlasování o tom, které taneční páry si zaslouží postup do dalších kol.

Očekává se, že další kolo poběží na podzim 2014. Showrunner Conrad Green, který byl u show dlouhá léta, nyní odchází na konkurenční Fox, kde povede seriál Utopia. Nahradí ho producent Rob Wade, který už má s DwtS bohaté zkušenosti.

Dancing with the Stars se tak přidává k v noci obnoveným skriptovým seriálům The Middle, Castle, Grey's Anatomy, Modern Family, Once Upon a Time, Revenge, Scandal, Agents of S.H.I.E.L.D., The Goldbergs a Resurrection.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
petruska.77

petruska.77

Tak tahle zpráva taky moc potěšila, i když z DWTS sleduju na Youtube jen vystoupení Dereka Hough :)
před 9 roky
Další články k tématu