11. 5. 2014

Poslední nerozhodnutý seriál už má jasno!

Poslední nerozhodnutý seriál už má jasno!

Nyní už si konečně můžou oddychnout také fanoušci dramatu Parenthood (Famílie). Stanice NBC dnes konečně uzavřela smlouvy se všemi hlavními představiteli a prodloužila seriál pro šestou sezónu.

Pouhý den před začátkem Upfronts týdne tak již známe osudy všech seriálů Velké pětky. Výjimku tvoří pouze letošní novinky, které byly odsunuty až na konec sezóny nebo na léto. Rozhodnutí o jejich pokračováních či koncích se dočkáme během letních měsíců.

Parenthood byl jeden z méně jistých kandidátů na prodloužení. Seriál si v loňském roce výborně polepšil a nebylo tedy překvapením, že dostal objednávku na novou sérii mezi prvními. Bohužel v letošní sezóně se jeho úspěchy neopakovaly, přesun na jiný den zapříčinil pokles sledovanosti.

V posledních dnech se spekulovalo o tom, zda v případě prodloužení půjde o finálovou sérii. Stanice NBC tuto zprávu prozatím nepotvrdila.

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak už je to jasné - tato série bude poslední.
před 9 roky
Tiiina86

Tiiina86

A len 13 dielna, ako sa dalo cakat...Ale aj tak super :)
před 9 roky
Pajky

Pajky

tak další seriál co se dočká rozlučky. To budou rozlučky :)
před 9 roky
Další články k tématu