14. 5. 2014

Na CBS bude o Dva a půl chlapa méně!

Na CBS bude o Dva a půl chlapa méně!

Spolu s programem na sezónu 2014/15 stanice CBS oznámila, že se v této sezóně zároveň rozloučí jeden z nejdéle běžících komediálních seriálů. Dvanáctá série bude poslední pro legendární komedii Two and a Half Men (Dva a půl chlapa).

„Chuck Lorre vytvoří ucelený příběh pro poslední sérii. Loni jsme oznámili konec HIMYM, letos je to TaaHM. Chuck je nadšený, má spoustu nápadů a překvapení v rukávu,“ řekla Nina Tassler. „Víme, že to fanoušky zajímá. Tato zpráva jistě pomůže i nově nasazené komedii po TaaHM.“

V jedenácté sérii se Chlapi přesunuli o hodinu později a neměli tak TBBT jako svého předskokana. Komedie se v tomto roce dostala na své series low, ale po výměně časového slotu s The Crazy Ones se ratingy zvedly. Seriál patří mezi ty dražší – Ashton Kutcher a John Cryer berou dohromady více než 1,3 milionů dolarů za půlhodinovou epizodu.

Seriál se tak přidává ke stoupajícímu počtu veteránů, pro které bude následující sezóna poslední. Patří sem také Parks and Recreation, Parenthood, Glee, Boardwalk Empire, True Blood, The Newsroom, Mad Men, Strike Back, Wilfred, The Killing, Sons of Anarchy nebo Justified.

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
24ron24

24ron24

Veď ty sleduješ všetko, podľa mňa sleduješ všetkých 12 seriálov len to nechceš priznať aby to nebolo...
před 9 roky
inekafe

inekafe

tak mrkni na môj profil a hľadaj hodnotenia ;) Boardwalk, Mad Men a Newsroom nemám vôbec ohodnotené,...
před 9 roky
Maarti

Maarti

Jsem několik dílů pozadu, tak zatím nemám představu, jak to skončí, ale celkem se na to těším.. Aspoň bude...
před 9 roky
Další články k tématu