20. 5. 2014

Trailery na novinky CBS 2014/2015

Stanice CBS to letos vzala z úplně jiného konce a nabízí nám pouze pět trailerů. Přesto se i mezi nimi objevují silná témata, která zaujmou nejednoho fanouška...

Trailery na novinky CBS 2014/2015

Loni stanice CBS překvapila a svým novinkám téměř nedala šanci – prodloužila pouze dvě komedie (Mom a The Millers) a žádné drama. Namísto toho obnovila většinu svého dřívějšího programu. Jak to bude letos? Něco málo napoví trailery k letošním novinkám.

Kromě nás se tipovačky účastní také weby, které si ji vyzkoušely již loni – tedy Gorilla.cz, CWZone.cz a neXtWeek.cz.

Na podzim se v programu CBS objeví jen pět novinek, šestá (Extant) se o slovo přihlásí až v létě, sedmá (CSI: Cyber, osmá (The Odd Couple) a devátá (Battle Creek) se budou vysílat v midseason. Stanice nabídne krom komedie, která loni neprošla přes pilotovou fázi, také dva spin-offy; aby dostála svému věhlasu, tak spoustu kriminálek, a také navrátivšího se Matthewa Perryho.

Madam Secretary

ragelly

ragelly: Nevím proč, ale nesedlo mi to. Nápad se mi líbí, herečka v hlavní roli ujde (jen doufám, že jí brzy udělají ten makeover). Ale celý trailer byl dost nudný, nehledě na to, že nám opět prozradili, jak celá epizoda skončí.

Tip: Nasazení v neděli večer? No tak to nevím, ale moc velké šance tomu nedávám.

Fruiko

Fruiko: You are joking… Ale jako fakt mále jsem spadnul smíchy pod stůl, když ke kydačce hnoje přijela houkající kolona. A bohužel nechtěně vtipný to být nepřestane…

Tip: Zruší. Protože to nikoho nebude bavit.

Seraphine313

Seraphine313: Téa Leoni prostě neumí hrát. Její houseovské eskapády jsou sice skvěle napsané, díky topornosti herečky ale vyznívají do prázdna. Vážně, ta ženská celou dobu vypadá, jako by ji bolely zuby. Daleko sympatičtější mi byl obamovský typ svazijského prezidenta, i když v celém traileru zabral asi jen dvě sekundy.

Rozhodnutí o zrušení nebo prodloužení bude pravděpodobně záviset na timeslotu.

Tip: Neděle před The Good Wife se mi nezdá jako moc výhodný čas, a proto tipuju zrušení.

NCIS: New Orleans

ragelly

ragelly: Neviděla jsem původní NCIS ani odnož Los Angeles, takže nemám s čím srovnávat. Tohle mě ale vůbec nenadchlo. Na to, jak mám ráda CSI, mi tohle přijde jako nuda s nesympatickými postavami. V traileru se více ukázaly jen dvě postavy a ani ten stařík, ani ta holka mě absolutně nezaujali, stejně jako mě neoslovilo prostředí New Orleans.

Tip: Jistě že to prodlouží. CBS by se propadla hambou, kdyby musela zrušit odnož svého nejúspěšnějšího dramatu.

Fruiko

Fruiko: No jo, značka se nezapře a pokud máte NCIS rádi, tohle nejspíš nebude výjimkou.

Tip: Sveze se nejspíš na NCIS hypu do druhé řady.

Seraphine313

Seraphine313: Tak nějak mám pocit, že není šance, aby tenhle seriál byl po první sezóně zrušen. Stejná kamera, vtipnější dialogy než u předchůdce, stejné typizované složení týmu, Scott Bakula v čele… je jen otázkou času, než se dočkáme NCIS: Las Vegas, NCIS: Houston, NCIS: Aljaška, NCIS: Kansas City a NCIS: Route 66.

Tip: Mimo měřítka standardních seriálů. Bude prodloužen.

Scorpion

ragelly

ragelly: Dlouho jsme tu už neměli Numb3rs, že? Tohle je tak k smíchu, až to bolí, hlavně proto, že nejde o komedii, ale o drama, které se tváří tak smrtelně vážně, až se to kruhově vrací k té komedii. Samozřejmě že nemůže chybět nadané dítě s milujícím, leč utrápeným rodičem. Jeden Touch už tu taky byl, stačilo.

Tip: Malá šance, že si to najde diváky, tu je, ale spíše se přikláním ke zrušení.

Fruiko

Fruiko: Když Walter, řekl, že je génius, tak jsem rozhodně nečekal, že uvidím automobilový honičky a padající letadla. Takže palec nahoru.

Tip: Asi prodlouží.

Seraphine313

Seraphine313: Numb3rs na pátou? Ani náhodou. Celý trailer předhazuje tolik přechytralých věci, až vyznívá hloupě. Titulek „od tvůrců Fast & Furious“ pak tomu jen nasazuje korunu. Krom zjevných klišoidních momentů typu „tak jsem vám vletěl do kavárny, hodil na stůl placku FBI nebo čehosi, nahackoval se kamsi na letiště, nějakým kouzlem zapůsobil na servírku, která TOTÁLNÍ náhodou má stejně chytrýho synka, jak jsem já, no a mezitím zachránil svět, páč mám IQ 1761 a je to based on a true story“, docela nudatrailer.

Tip: Ze začátku možná zábava, pak sranda skončí. Proti The Voice, Dancing with the Stars a Sleepy Hollow moc šancí nebude.

Stalker

ragelly

ragelly: Asi se mi budete smát s tím, že celý trailer byl jasně předvídatelný, pravdou ale je, že jsem u něj rozdrtila přítelovu ruku na kaši. Tenhle tip kriminálek miluju, s pořádnou špetkou thrilleru, hlavně lekavých momentů. Jen škoda, že to vypadá na typ „case of the week“, serializovaná podoba by u tohoto byla naprosto dokonalá.

Tip: Mé oblíbené Nikče bych přála úspěch, ale konkurence je velká a CBS neobnovuje v extra velkém množství… Jsem rozpolcená, ale asi se zatím více přikláním k prodloužení.

Fruiko

Fruiko: Nebýt úvodní scény s hořícím autem, tak v podstatě v traileru není nic zajímavého. Snad seriál bude lepší, ale co byste chtěli od šablonovité kriminálky…

Tip: Nejspíš zruší.

Seraphine313

Seraphine313: Konečně zajímavé téma. Čekal jsem sice, že onen stalker bude Dylan McDermott (a proč jako ne?), nakonec to ale vypadá na obyčejně neobyčejnou kriminálku. Ve svém timeslotu moc velkou konkurenci nemá – jen Nashville, Chicago PD a novinku Red Band Society. CBS se navíc uvolnilo jedno místo na prodloužení, protože strouhla svůj pondělní komediální blok na půlku.

Tip: Rozhodovat se bude mezi CSI: Cyber a Stalkerem. Já se kloním ke Stalkerovi, protože mi prostě nejde na mysl, že by pět hodin v programu mohly zabírat dva seriály a jejich spin-offy (i když to není tak dávno, co to bylo realitou).

The McCarthys

ragelly

ragelly: První půlka traileru byla hluboká krize. Nechápala jsem, čemu se tam všichni smějí a co na tomto seriálu mě má přimět k tomu začít sledovat. Druhá půlka nabrala obrat o 180 stupňů. Řezala jsem se od začátku do konce, přicházel jeden vtípek za druhým. Nakonec tomu přece jen šanci dám, doufám, že pilot splní má očekávání.

Tip: Jedna komedie by na CBS projít mohla. Tipuju, že to bude tato, jelikož tu druhou objednanou nasadí stanice až v midseason…

Fruiko

Fruiko: Vůbec nechápu, jak může CBS sedět na komediálním trůnu, když vypouští takovýhle zrůdnosti.

Tip: Zruší.

Seraphine313

Seraphine313: Jeden z několika výškrabků loňské sezóny opravdu nelhal – hlučná rodina byla opravdu hlučná a opravdu… nevtipná. Jestli loni CBS cítila, že má v komediích krizi, letos to musela být opravdu pohroma. Čekal jsem něco ve stylu anglických komorních komedií o divnolidech, vyšla z toho parodie na divnolidi v klonu milionu jiných (neúspěšných) pakomedií, které jsou na tom herecky hůř než postmoderní divadelní hry pro náročné učitelky češtiny. Tenhle kousek vypadá jako typická směs amerického humoru a mohl by se promítat na fildách jako prototyp amerického sitcomu se všemi jeho znaky; neukazuje nic navíc, čím by vybočil a zaujal.

ps. Aspoň, že ta kozatá bruneta většinu traileru mlčela.

Tip: Těžko říct. Konkurenci to nemá skoro žádnou, tak nějak sadisticky doufám, že se komedie zabije sama svou nevtipností. Tipuju zrušení.


Jak to vypadá celkově

 
ragelly
Fruiko
Seraphine313
Výsledek
Madam Secretary
NCIS: New Orleans
Scorpion
Stalker
The McCarthys
Celkem
2 prošly
3 neprošly

U CBS jsme nějací rozpolcení. Sice jednoznačně souhlasíme, že se NCIS: New Orleans dočká prodloužení a Madam Secretary zrušení, tím ale veškerá jednota končí. Konečný výsledek udává 2 prodloužení a 3 rušení – dál nevěříme seriálům Scorpion a The McCarthys. Naopak, seriál Stalker by se podle nás měl dočkat prodloužení.

Nejvíce CBS seriálům nevěří Seraphine313 společně s Fruikem. Ragelly je v případě druhé největší televizní stanice světa mírnější.

Loni jsme v případě CBS příliš úspěšní nebyli. Z devíti seriálů jsme svým tipem minuli ve čtyřech případech (zatím, na poslední verdikt se čeká). Letos nám stanice ulehčila práci – přesto nejsou naše tipy zdaleka jisté.

Jít na tipovačku →


Zaujala vás CBS? Zařadíte něco z toho do svého watchlistu? Kterým seriálům dáte šanci?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
misyrka

misyrka

Musim říct, že se mi obsazení NCIS: Red líbilo víc než na NO. Nevim proč, ale cast mi příjde dost...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Asi půlka trailerů chybí, což tipovačku dost ovlivňuje, ale tak: Madame Secretary - nic...
před 9 roky
dagsoftware

dagsoftware

Na CBS sa dá spoľahnúť, že vyberie samé kraviny. Madam Secretary - hovadina NCIS: New Orelans - jediný...
před 9 roky
Další články k tématu