11. 6. 2014

Konec Lhářek? Ani náhodou! Šestka a sedmička potvrzeny!

Konec Lhářek? Ani náhodou! Šestka a sedmička potvrzeny!

„A“ se ještě nějaký ten pátek v Rosewoodu zdrží. Stanice ABC Family vložila do svého současného nejúspěšnějšího seriálu notnou dávku důvěry. Včera večer, těsně před premiérou páté série, totiž dramatu Pretty Little Liars (Prolhané krásky) objednala nejen šestou, ale i sedmou řadu!

Šestá série se na televizních obrazovkách objeví v polovině roku 2015, sedmá ve stejnou dobu o rok později. Prozatím nebyly zveřejněny podrobnosti ohledně objednaného počtu epizod, ale dá se předpokládat, že vše bude pokračovat v zaběhnutých kolejích a počet epizod tedy zůstane v rozmezí 22–25 (včetně svátečních speciálů).

„Pretty Little Liars se pevně usadil v současné populární kultuře,“ řekl Tom Ascheim, prezident stanice. „Jsem rád, že našim divákům můžu dopřát další dvě série, protože "A“ má pro naše Lhářky nachystáno ještě mnoho překvapení."

Lhářky i v současnosti zůstávají na postu nejúspěšnějšího seriálu stanice v celé její historii, a to ve všech demografických skupinách. U dospělých 18–49 let sklízí sledovanost 2 miliony diváků, celkový počet za večer se šplhá téměř ke čtyřem milionům.

Od své premiéry v roce 2010 si seriál vytvořio obrovskou popularitu především na sociálních médiích. Nielsen PLL pravidelně uvádí jako seriál, o kterém se nejvíce tweetuje. V průměru Lhářky získají 675 tisíc tweetů za epizodu (platí u čtvrté série).

Otázkou nyní zůstává, zda sedmá série bude pro seriál poslední. Producentka Marlene King byla se svou odpovědí opatrná: „Je pro mě velmi důležité, aby tento seriál skončil v momentě, kdy skončit má, aby se dále nenatahoval. Nechci táhnout mrtvého koně. Máme příběh, který chceme sdělit. Až nám bude připadat, že už víc říct nemůžeme, bude na čase skončit.“

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře48zobraz všech 48 příspěvků
MountainLionet

MountainLionet

Nic proti, ale Marlene a spol. dojí mrtvou krávu. Nic víc se k tomu říct nedá. Na 5.01 jsem se...
před 9 roky
Mabel

Mabel

Nemá náhodou čtveřice odcházet na vysokou. To je A bude sledovat každou zvlášť. Stejně se zjistí, že...
před 9 roky
Sparkles 001

Sparkles 001

Jako už mě PLL docela přestalo bavit, přece je jich na to dost aby zjisitli kdo je -A. Nakonec to dopadne...
před 9 roky
Další články k tématu