12. 6. 2014

Sirény opět zahoukají!

http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/usa-renews-sirens-second-season-711232

Sirény opět zahoukají!

Alarm se zapne i podruhé. Kabelovka USA Network totiž včera objednala druhou sérii své letošní komediální novinky Sirens od producentů Denise Learyho a Boba Fishera.

Seriál je adaptací stejnojmenného britského seriálu, která se točí okolo tří záchranářů z Chicaga. První série finišovala 1. května jako nejlepší nová komedie letošního roku na základních kabelovkách. V průměru epizody sledovalo 1,62 milionů diváků.

„Sirens se setkal s početnou fanouškovskou základnou. Jsme nadšeni z toho, že budeme moct počet diváků dále zvyšovat, jelikož druhá série slibuje ještě více smíchu a černého humoru,“ řekl Chris McCumber, prezident stanice. „Jsme potěšeni z pokračování naší spolupráce s Denisem Learym a Bobem Fisherem, jejichž jedinečný výstřední styl psaní ožívá díky velmi talentovanému obsazení.“

Se Sirens se stanice vrací k originálním komediím. Kromě tohoto seriálu v současnosti běží ještě Playing House, na premiéru pak čeká BenchedElizou Coupe v hlavní roli. V syndikaci kromě toho běží na USA Network také Modern Family. Zmíněný Playing House prozatím na rozhodnutí o prodloužení/zru­šení stále čeká.

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Jiand

Jiand

Bezva. Akorát předpokládám že zas až za rok, co? :/
před 9 roky
nevermore

nevermore

A originál asi zůstane u 6. dílů už co.
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Tohle je dobrá zpráva. Po zrušení Pan Amu se chytil aspoň tady. A seriál byl vtipný.
před 9 roky
Další články k tématu