21. 6. 2014

Další herec z Being Erica míří k Rookie Blue

Další herec z Being Erica míří k Rookie Blue

Ke kanadskému dramatu Rookie Blue (Policejní bažanti) se připojí další z řad herců, kteří se objevili v seriálu Being Erica (Být Erikou). Tentokrát se v seriálu ukáže samotná představitelka hlavní hrdinky Ericy, Erin Karpluk, a zdrží se hned na několik epizod páté série. Kromě Karpluk se v Rookie Blue objevuje také její herecký kolega z Being Erica, Adam MacDonald (Steve Peck). V první sérii si zahostovali také Devon Bostick a Joanna Douglas.

„Being Erica byl opravdu úžasný seriál, který vytvořila jedna z mých nejbližších přítelkyň,“ sdělila výkonná producentka Rookie Blue Tassie Cameron. „Čekala jsem na příležitost, kdy bych mohla Erin do seriálu dostat, a ta se teď naskytla. Jsem z toho nadšená.“

Cameron nesdělila žádné bližší informace týkající se postavy, kterou Karpluk v seriálu ztvární. Zatím se ví pouze to, že se bude objevovat v druhé polovině páté série a svou premiéru si odbude v jedenácté epizodě. Ta bude také poslední, kterou stanice Global a ABC v létě odvysílají. Premiéra zbylých jedenácti epizod zatím zveřejněna nebyla, předběžně je však naplánovaná na počátek roku 2015.

Kromě Being Erica si můžete Karpluk pamatovat také např. ze seriálů Life Unexpected (Změna je život), Supernatural (Lovci duchů) nebo Saving Hope.


Těšíte se na novou postavu? Koho si podle vás Erin Karpluk zahraje?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
fandapcd

fandapcd

Se vsadím, že jí spárujou nějakým způsobem s Nickem :D
před 9 roky
Gabik.029

Gabik.029

Třeba by pak byl míň otravnej :D I když teďka se trochu polepšil :D
před 9 roky
fandapcd

fandapcd

Polepšil no, páč tam moc neni :D
před 9 roky
Další články k tématu