22. 6. 2014

Heroes Reborn: Noah Bennett chybět nebude!

Heroes Reborn: Noah Bennett chybět nebude!

O tom, že se chystá minisérie Heroes: Reborn, už jsme vás před pár týdny informovali. Následovala zpráva, která potvrdila, že se nedočkáme roztleskávačky Claire. Nyní konečně pro fanoušky přichází dobrá zpráva, že se na scénu vrátí tajemný muž s hranatými obroučkami, Noah Bennett.

Jack Coleman potvrdil, že si zopakuje roli, která mu přinesla nejvíce slávy. V původním seriálu patřila jeho postava mezi ty nejdůležitější. Nejen, že byl otcem Claire (Hayden Panettiere), roztleskávačky s nadpřirozenými schopnostmi, ale později se také ukázalo, že byl bývalým agentem společnosti. Coleman se naposledy objevil v několika epizodních rolích, například v seriálech Castle, Scandal nebo Burn Notice.

Tvůrce Tim Kring prozradil, že se chystá minisérie, která bude čítat 13 epizod a ve které se bude chtít vrátit k základům, tedy k tomu, že se obyčejní lidé probouzí a zjišťují, že mají mimořádné schopnosti. Premiéra by měla být připravena na léto 2015.


Máte radost z účasti Noaha Bennetta? Zajímá vás jak to s minisérií dopadne? Myslíte, že dokáží navázat na úspěch první série?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
matys45

matys45

Skvělý! Čim víc lidí ze starý party, tim líp :)
před 9 roky
manro

manro

Tím že se vrací k začátkům to dává téhle mini sérii velkou šanci na úspěch a teď by to chtělo ještě...
před 9 roky
Další články k tématu