26. 6. 2014

Glee se v poslední sérii vrátí ke kořenům

Glee se v poslední sérii vrátí ke kořenům

Hudební seriál Glee v příští sezóně odvysílá svou závěrečnou sérii a vypadá to, že si v ní užijeme více „staré školy“. Tvůrce Ryan Murphy ve čtvrtek na předávání cen Critics Choice Television Awards prozradil, že se Glee vrátí v šesté řadě ke svému původnímu konceptu.

„V současnoti pracujeme na poslední sérii. Doslova nám připadá, že se vracíme ke kořenům, což se mi moc líbí,“ řekl Murphy. „Tak nějak jsem ohledně tohoto seriálu chytil druhý dech. Vrátíme se k tomu, o čem to celé původně mělo být, co mě na tom zajímalo, a to je umění ve školách. Závěrečná řada bude o důležitosti uměleckého vzdělání na našich středních školách. Myslím, že se to lidem bude líbit.“

V podobném duchu se vyjádřil také producent Brad Falchuk: „V Limě se toho v šesté řadě bude dít opravdu hodně.“ Obě vyjádření tedy potvrzují spekulace o tom, že se děj z velké (z celé?) části přesune opět na McKinley High.

Murphy mimo jiné také přiznal, že se v minulé sezóně na Glee nesoustředil na sto procent, a to kvůli režírování filmu The Normal Heart. Smrt Coryho Monteitha také znamenala další komplikace v práci na Glee. „Abych byl upřímný, trošku mi to zlomilo srdce. Bylo to hodně obtížné, nejen pro mě, ale pro všechny.“


Jste rádi, že se Glee vrátí na McKinley? Jak tam budou zapadat naše hlavní postavy? Myslíte, že závěrečná řada dokáže přinést zpět bývalou slávu a kvalitu seriálu?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Sparkles

Sparkles

Čtvrtá řada byla hrozná, ale v porovnání s tím, co přišlo v páté řadě ji zas tak negativně už...
před 9 roky
manro

manro

Tohle je dobře jsem rád že se vrací ke kořenům. Glee je moje srdcovka ale co s ním provedli je děs a...
před 9 roky
Brontofúzik

Brontofúzik

tak si ju pozriem. Som zvedavá, čo s tým urobia. Možno by bolo dobré vrátiť to do McKinley, i keď...
před 9 roky
Další články k tématu