Diskuze k článku AMC prodlužuje Turn
avatar uživatele
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 6. 2014 / 22:09:56 (před 9 roky)
off

I u tohoto seriálu bych byl rád, za nějakou recenzi na Serialzone, jako byli u velké pětky. Takhle tomu zkusím dát o prázdninách šanci a uvidím, většina seriálů od AMC nejsou mým šálkem kávy.

avatar uživatele
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 6. 2014 / 23:00:57 (před 9 roky)
off
Winnie 2.0 napsal(a):

To mě zase na rozdíl kolegy nahoře začíná AMC pomalu přirůstat k srdci. Ať už to je díky Walking Dead, nedávno dokoukanému (a úžasný) Breaking Bad, nebo právě Turnu. Takže to mě potěšili, doufal jsem v druhou řadu.

Já s tou televizí mám problém :D Nevím ale proč... zkrátka miluji tvorbu a zvraty a styl co dělá USA Network, jejich seriály hltám. Moc mi přirostli k srdci seriály SHOWTIMU, jak se s tím nepářou a nechají nám si vychutnat plnou atmosféru. A pak různé seriály od různých televizí...dokonce mi nevadí ani Teen herci v seriálech od CW, které jsou některé kvalitní, ale vlastně sleduji už jen Arrowa od této TV.

Avšak AMC je hrozně pomalý, u Walking Dead jsem usnul při prvním dílu třikrát...takže už jsem si to po čtvrté nepouštěl a šel na dvojku, která nebyla o nic zábavnější, takže ENDE. Pak jsem si pustil Low Winter Sun...který mě zaujal kvůli hereckému obsazení, ale opět jsem se nedostal ani přes druhý díl, protože mě to šíleně nudilo. No a nyní se chystám na Breaking Bad první epizodu a na tu jejich letní novinku, tak uvidím.