2. 7. 2014

Speciál k Sherlockovi bude!

Speciál k Sherlockovi bude!

To, o čem se spekuluje již od ledna, kdy se odvysílala očekávaná třetí řada Sherlocka, je konečně oficiálně potvrzeno. Před pár minutami internet obletěla zpráva od BBC One:

„Můžeme potvrdit, že se #Sherlock vrátí na BBC One se speciálem, po kterém bude následovat další série se třemi novými epizodami. Sherlock se vrátí, aby čelil dosud největší záhadě. Proč se Moriartyho obličej právě vysílá na každé televizní stanici v zemi?

Natáčení speciálu začne v lednu 2015, později v tomto roce pak i čtvrtá série.“

Tato zpráva tedy vyvrací spekulace o tom, že by se měl Sherlockův speciál objevit na televizních obrazovkách již na Vánoce 2014. Přesné datum, kdy stanice plánuje tento díl nasadit, zda bude samostatně nebo ve spojení se čtvrtou řadou, dosud nebylo zveřejněno.


Potěšilo vás potvrzení speciálu? Doufali jste, že se ho dočkáme ještě v letošním roce, nebo vám stačí vědět, že je natáčení v plánu? V jakou věříte kvalitu a úroveň dalších dílů?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
Lill

Lill

Sherlock mal doteraz vždy nejaké špeciály? Lebo som ho videla celého až po odvysielaní tretej série a nejako...
před 9 roky
corine

corine

Neměl, ale letos o Vánocích BBC odvysílala miniepizodu Many Happy Returns., pokud se to dá počítat.
před 9 roky
Lill

Lill

Ďakujem, pozriem si aspoň to :)
před 9 roky
Další články k tématu