9. 7. 2014

Flash nabírá známého superhrdinu!

Flash nabírá známého superhrdinu!

Stanice CW v posledních dnech nešetří slavnými jmény, kterými obohatí nové série či seriály nadcházející sezóny. Nejnovějším úlovkem je herec, který si tímto prodlouží svůj pobyt na stanici.

Hlavní hrdina z letos zrušeného seriálu The Tomorrow People, herec Robbie Amell, se přidává k obsazení novinky The Flash. Ztvární postavu Ronnieho Raymonda, kterého fanoušci DC komiksů znají jako Firestorma. Ronnie se poprvé objeví ve třetí epizodě jakožto snoubenec Caitlin Snow (Danielle Panabaker), jehož osud je mnohem komplikovanější, než by se na první pohled mohlo zdát.

Ronnie pracuje jako údržbář ve S.T.A.R. Labs a hraje významnou roli v nehodě, která přemění Barryho Allena (Grant Gustin) ve Flashe.

„Geoff Jons, Andrew Kreisberg a já jsme vytvořili pilot a seriál tak, aby zahrnoval Ronnieho alias Firestorma. Je vzrušující, že máme někoho tak talentovaného, jako je Robbie, ztvárňujícího tuto roli. Nemůžeme se dočkat, až ho diváci a fanoušci této postavy v roli uvidí,“ řekl producent Greg Berlanti, se kterým Amell spolupracoval již na The Tomorrow People.

Postava Firestorma není ve filmových či seriálových dílech příliš známá. objevila se pouze v několika animovaných seriálech. Robbie Amell bude jeho první herecký představitel.

The Flash má na stanici CW premiéru 7. října.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
kneznaL

kneznaL

Proč ne? Já ho v TTP měla celkem ráda, i když souhlasím s ostatními, že opravdu moc hrát neumí.
před 9 roky
allyska

allyska

Ale jo, ne že mi by byl nesympatickej, ale teda vůbec neumí hrát, tak doufám, že už se zlepšil a že mu třeba...
před 9 roky
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Cha, takže nejsem sama co ho ráda vidí leda bez trička? :D Vlastně to mám u obou Amellovců stejně,...
před 9 roky
Další články k tématu