27. 7. 2014

Comic-Con 2014: The Simpsons

Comic-Con 2014: The Simpsons

Dokážete si vůbec představit tak velkou akci jako Comic-Con bez účasti seriálu, který se vysílá již 25 let? I z toho důvodu je jasné, že žlutá rodinka Simpsonovi nemohla chybět.

Už dříve bylo oznámeno, že Griffinovi navštíví Simpsonovy, takže jedna z důležitých věcí na tomto panelu bylo získat představu, jak to bude vypadat. A tvůrci fanoušky nechali napjaté.

I když se to očekávalo, tak nebylo jasné, jestli se na crossover s Griffinovými dostane. Fanoušci si museli počkat na panel Griffinových (Family Guy), jelikož Groening k tomu řekl jen to, že se jedná o epizodu Family Guy a ne Simpsonových.

Poté se fanoušci dočkali hologramu Homera. Matt Groening s Homerem vedl rozhovor, na který se můžete podívat v přiloženém videu. A o co šlo? Homer žertoval o novém filmu Simpsonových, a o tom, že „Stephen King potřebuje nový nápad“; také se snažil nadiktovat e-mailovou adresu Groeninga pro zaslání scénářů, ale jak to dopadlo už uvidíte ve videu:

Poté co si Homer zatančil s Groeningem se diskuze stočila i k dalšímu crossoveru, tentokrát s Futuramou. Epizoda bude vysílána 9. listopadu s názvem „Simpsorama“. Znamená to, že ožívají naděje na vzkříšení samotné Futuramy? K tomu Groening řekl: „Nemáme plán přivést Futuramu zpět. Ale zítra mám snídani s pár lidma, co na seriálu pracovali a budeme o tom mluvit.“

Pak už přišla řada na epizodu, která se odvysílá 28. září a zemře v ní nějaká ze známých postav. Na výběr bylo ze 14 postav, včetně Homera, Vočka, Lisy, Barta, Marge nebo Komiksáka. Byl puštěn klip s výmluvným nadpisem „On September 28th, one will die.“

O tomto plánu už se ví nějakou dobu, protože na jedné z dřívějších tiskových konferencí tvůrci prozradili, že seriál opustí někdo, kdo za tuto roli získal Emmy. Výběr se tak zúžil na Leváka Boba nebo Klauna Krustyho. A nyní se tedy ví už i datum.

Na závěr, pro uklidnění fanoušků, dodal výkonný producent Al Jean: „Exkluzivně pro Comic-Con – Homer nezemře.“


Co říkáte na hologram Homera? Která postava podle vás zemře? A těšíte se na crossover s Family Guy nebo radši ten s Futuramou?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Pajky

Pajky

Já nevim jak vám, ale mě se Homer hologram líbí :)
před 9 roky
Další články k tématu