18. 7. 2014

Loď se nepotápí aneb TNT prodlužuje ve velkém

Loď se nepotápí aneb TNT prodlužuje ve velkém

Trojnásobně dobré zprávy dnes odpoledne pro své fanoušky přichystala stanice TNT. Ta oznámila, že své letní hity prodlužuje pro nové série. V příštím roce se vrátí veteráni Major Crimes a Falling Skies, a dále novinka The Last Ship. Zároveň je však jedna z těchto tří zpráv hořkosladká. Sci-fi Falling Skies se v příštím roce nadobro rozloučí pátou finálovou řadou.

Falling Skies v roce 2015 odvysílá závěrečných deset epizod a uzavře tak příběh produkovaný samotným Stevenem Spielbergem. The Last Ship od Michaela Baye dostal objednávku na 13 epizod a spin-off The Closer, Major Crimes, jich ve čtvrté řadě natočí celkem 15.

Prodloužení trojice není velkým překvapením. Všechny tři seriály se řadí do top 5 letních seriálů ze základních (neplacených) kabelovek co do počtu celkových diváků.

„TNT osvěžila dramatickou značku a to hodně díky těmto třem populárním dramatům,“ řekl Michael Wright, prezident stanice. „The Last Ship se stalo nejlepším letním dramatem v klíčových demech, Major Crimes pokračuje ve své cestě jakožto jedno z nejpopulárnějších kriminálních dramat v televizi. Falling Skies letos v létě začal ambiciózní a vzrušující dějovou linii, která připraví půdu pro gradující finálovou sezónu.“

Prodloužení přichází v době, kdy se stanice chystá na uvedení své očekávané novinky Legends a na návrat právníků Franklin & Bash a soap opery Dallas.


Sledujete letní TNT seriály? Jak se vám líbí novinka The Last Ship? Jste rádi za její brzké obovení? Těší vás, že má Falling Skies konec v dohlednu a že tvůrci mají možnost vymyslet uspokojivý závěr?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
CHmX

CHmX

s FS jsem skončil na začátku 3. řady, protože mi přišlo, že skok v ději byl moc velký a seriál to...
před 9 roky
Arkantos

Arkantos

Nie som si isty ci LS ma potencial na druhu seriu. Bojim sa ze to budu zbytocne natahovat. Zatial sa mi to...
před 9 roky
Locke

Locke

Jsem rád za prodloužení Falling Skies, protože teď jsem rozkoukal čtvrtou sérii a ta je úplně perfektní....
před 9 roky
Další články k tématu