19. 7. 2014

The Flash: Zima i crossovery s Arrowem!

The Flash: Zima i crossovery s Arrowem!

Očekávaný seriál The Flash se může pyšnit dalším slavným jménem! Podařilo se mu získat slavného herce Wentwortha Millera, kterého televizní fanoušci znají jako Michaela Scofielda v Prison Break (Útěk z vězení).

Herec se objeví jako hostující hvězda. Poprvé ve čtvrté epizodě ztvární postavu jménem Leonard Snart alias Captain Cold. Zprávu o obsazení oznámil v pátek večer producent Greg Berlanti během novinářské konference TCA.

V DC komiksech je Leonard vůdce skupiny Rogues a je považován za Flashova nepřítele.

Berlanti dále uvedl, že je velká šance, že se diváci setkají s doktorem Martinem Steinem, druhou půlkou Firestorma, který byl součástí první verze pilotu. „Zakomponovali jsme sem téměř vše z původní mytologie a přidali zcela nový příběh,“ uvedl producent Geoff Johns. „The Flash je pravděpodobně nejvěrnější adaptací ze všech.“

Berlanti dále vysvětlil, proč byla role Barryho otce nabídnuta Johnovi Wesleymu Shippovi: „Nakonec šlo o to odpovědět na otázku, jak jeho přítomnost nejlépe využít,“ uvedl Berlanti. Shipp ztvárnil Flashe v původním seriálu.

V pilotní epizodě dojde k malému crossoveru s Arrowem a prolínání obou seriálů bude pokračovat i později v sezóně. „Osmé epizody jak Arrowa, tak Flashe, budou dvouhodinovým crossoverem,“ prozradil producent Andrew Kreisberg. „Ve čtvrté epizodě se navíc ve Flashovi objeví Felicity.“

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Ragnarok8

Ragnarok8

Constantina se lehce obávám, na první pohled to v trailerech vypadá dosti béčkově, což dává smysl,...
před 9 roky
Mik

Mik

Mě se ten první díl Constantina docela líbil. Co se týče těch filmů, tak se jmenují právě podle daného...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Já si to tak i právě vysvětluji...že prostě nemají čas na kraviny :D Ale když jsem četl nějaký...
před 9 roky
Další články k tématu