21. 7. 2014

Fargo podruhé ve stylu True Detective!

Fargo podruhé ve stylu True Detective!

Stanice FX se v roce 2015 vrátí do městečka Fargo. Dva týdny poté, co seriál Fargo získal úctyhodných 18 nominací na ceny Emmy, jej stanice prodloužila pro druhou sérii. Zprávu oznámil ředitel stanice John Landgraf během panelu FX na TCA.

Seriál půjde ve stopách jiného prodlouženého krimi dramatu, True Detective. Oba seriály v příštím roce předvedou zcela nový uzavřený příběh, který nikterak nebude souviset s událostmi z první série. Deset nových epizod Farga bude mít kompletně přeobsazené herce a nové časové období. Bylo také oznámeno, že se seriál nevrátí dříve než na podzim 2015, tedy rok a půl po první řadě.

„Víc hrdí na Fargo už být nemůžeme,“ řekl Landgraf. „Fargo byl zcela dechberoucí, nemůžeme se dočkat dalšího příběhu. Osmnáct nominací na Emmy je nejlepší úspěch jednoho programu v celé naší historii.“

První řada byla seriálovou adaptací stejnojmenného filmu bratří Coenů. V hlavní roli se objevily filmové hvězdy Billy Bob Thornton a Martin Freeman a herecký nováček Allison Tolman. Epizody sledovalo v průměru 1,9 milionů diváků, číslo narostlo až na 6,3 milionů za období Live+3 a DVR sledování.

Dobré zprávy měla stanice FX také pro fanoušky komedie Louie. Seriál byl prodloužen pro pátou sérii. Dočká se sedmi nových epizod, které se na obrazovkách objeví také v roce 2015. Pro diváky je to jistě dobrá zpráva, na nedávno ukončenou čtvrtou řadu totiž museli čekat dva roky.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
HonZajs000

HonZajs000

Naprostý souhlas se všemi. Fargo byl absolutně geniální počin co do příběhu, obsazení, stylu, pojetí,...
před 8 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Nemůžu než souhlasit. Doslova a do písmene. :-)
před 8 roky
La.Volpe

La.Volpe

Jop. Fargo je klenot :)
před 8 roky
Další články k tématu