1. 8. 2014

Killjoys: Nový seriál od stanice Syfy

Killjoys: Nový seriál od stanice Syfy

Stanice Syfy připravuje do svého programu nový seriál. Půjde o sci-fi drama s názvem Killjoys; produkci má na starosti stejná společnost jako seriál Orphan Black a hlavní tvůrce pochází od seriálu Lost Girl. Příběh sleduje trojici meziplanetárních lovců odměn, kteří si přísahali zůstat nestranní i během plnění rozkazů v době krvavého, multiplanetárního třídního boje.

A už se dává dohromady i obsazení. Jedinou ženou v tříčlenném týmu je britská divadelní herečka Hannah John-Kamen. Zahraje si postavu jménem Dutch, nádhernou ženu, která je dobrá v získávání důvěry ostatní a skrývá temné tajemství.

Mnohem známější je pro fanoušky dvojice obsazených pánů. První z nich je Luke Macfarlane, kterého si můžete pamatovat hlavně díky roli v seriálu Brothers and Sisters (Bratři a sestry). Zde se objeví jako D'avin, což je robustní a pohledný voják. Jeho speciality jsou taktita a vojenské znalosti.

A posledním do party je Aaron Ashmore, kterého si můžete pamatovat hlavně díky roli Jinkse v seriálu Warehouse 13 (Skladiště 13) nebo i jako Jimmyho Olsena ze Smallville. Jeho postava se jmenuje John Jaqobis. John je typ člověka, která věci raději řeší klidnou cestou. Bohužel k tomu má také upovídaná ústa, která ho často dostanou do problémů.

Killjoys má objednán 10 epizod a natáčení začne 5. sprna v Torontu. Prozatím nebylo stanoveno datum premiéry.


Co na nový seriál říkáte? Jak se vám zamlouvá příběh a obsazení?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
aaaja

aaaja

Jen víc sci-fi! :D
před 9 roky
_karel_

_karel_

Že by taková tvrdší Firefly? :D Jen houšť.
před 9 roky
Liborias

Liborias

Třeba se stane zázrak a tato stanice opravdu konečně vydá nějakou space operu. Bylo by to fajn.
před 9 roky
Další články k tématu