26. 7. 2014

Comic-Con 2014: The Big Bang Theory

Comic-Con 2014: The Big Bang Theory

Ani letos na Comic-Conu nechyběl jeden z veteránů a zároveň jeden z nejpopulárnějších seriálů současnosti – The Big Bang Theory. Herci se letos sice nezúčastnili, ovšem scenáristé a výkonní producenti seriálu překvapili fanoušky řadou narážek, spoilerů a zajímavých informací týkajících se osmé řady. Panel moderoval Craig Ferguson a na úvod se představilo pěvecké duo Garfunkle & Oates, které ve svém podání zazpívalo Howardovu (Simon Helberg) písničku pro Bernadette (Melissa Rauch).

Sheldon (Jim Parsons) a Amy (Mayim Bialik) ušli minulou sérii velký kus cesty, jako jednotlivci i jako pár. Bude mít ovšem Sheldonův odchod pozitivní nebo negativní vliv na jejich vztah? „Neodešel kvůli Amy, takže podle mě teď prožívají nějaký svůj zvláštní typ štěstí,“ prozradil Steven Molaro. Dodal, že ten jejich polibek byla pro scenáristy velmi stresující scéna, protože z ní byli opravdu nervózní a dokonce natočili ještě jednu verzi téhle scény, kterou diváci nikdy neviděli.

„Už do toho Amy a Sheldon konečně praští?“ zajímalo jednoho z fanoušků. Eric Kaplan kolem odpovědi našlapoval opatrně, protože se bál, aby lidem nezkazil zábavu ze seriálu, kdyby jim řekl, jak to mají tvůrci naplánovené. Bill Prady to ještě rozvedl a sdělil, že Amy Sheldonovi nedovolí neposunout se v jejich vztahu dál a vždycky najde způsob, jak ho pošťouchnout. Takže možná?

Opraví někdy někdo ten výtah? „Myslím, že šlapání po schodech je jediný pohyb, který kluci mají,“ vtipkoval Molaro. Prady vysvětlil, že schodiště je jediné místo, kde můžou postavy mluvit a zároveň u toho i chodit, takže se oprava výtahu v dohledné době určitě nechystá.

Zajímavostí je, že jeden ze scenáristů, Eric Kaplan, který se k týmu přidal ve druhé sérii, své místo získal úplnou náhodou. Když mu zavolali, aby přišel na pohovor, chtěli ve skutečnosti volat jinému Ericu Kaplanovi, jenže měli špatné číslo a dovolali se tomuto Ericu Kaplanovi. Ten je poté svými nápady na pohovoru přesvědčil a oni se rozhodli, že si ho nechají. Původní Eric Kaplan ho teď určitě proklíná.

Překvapením také bylo, když panelisté fanouškům prozradili, že Carrie Fisher a James Earl Jones se během natáčení Star Wars na place vlastně nikdy nepotkali. Poprvé v životě se osobně uviděli právě na natáčeni speciální epizody TBBT, která byla věnována dni Star Wars. Když Fischer Jonese poprvé uviděla, zvolala: „Tati!“

Uvidíme někdy film Penny (Kaley Cuoco) a Wila Wheatona, „Serial Ape-Ist 2: Monkey See, Monkey Kill?“? Celý film bohužel ne. „Máme ale trailer, který vám můžeme ukázat hned teď!“ zvolal Molaro, když fanoušky trailerem překvapil. Hned poté se k panelu připojil samotný Wil Wheaton. Ten se všem přítomným svěřil, že jeho seriálový dům je až děsivě podobný jeho skutečnému domu. Několik kousků nábytku si z toho seriálového chtěl odkoupit, ale jeho žena mu to vymluvila.

Poté, co jeden z fanoušků truchlil nad zničeným obchodem s komiksy, ho Molaro ujistil, že postavy bez něj dlouho nebudou. „V budoucnu tam obchod s komiksy opět bude. Seriál bez obchodu s komiksy dál nepoběží.“

Mohou se fanoušci těšit, že některá z dam v TBBT otěhotní? „V budoucnu žádná mimina neplánujeme,“ odpověděl Molaro. A co se týče Penny a její svatby s Leonardem (Johnny Galecki), v dohledné době ji zatím neplánují. „Teď jsou zasnoubení a svatba je ještě hodně daleko. Penny datum svatby rozhodně odloží, aby si lidí nemysleli, že je těhotná, a potom se to nějak vyřeší,“ sdělil Molaro.

Závěrem se můžete podívat na trailer nového filmu Penny a Wila, abyste o něj nebyli ošizeni. Seriál se na televizní obrazovky vrátí s osmou sérií 22. září.


Těšíte se na nové díly TBBT? Na které dějové linky se těšíte nejvíce? Jak se vám líbil trailer?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Klik

Klik

Ten trailer najlepší :D :D
před 9 roky
Elža

Elža

Trailer super :) A vážně bych nechtěla být tím původním Ericem Kaplanem.
před 9 roky
Maarti

Maarti

:D už se těším! Btw pro příště 'abyste'
před 9 roky
Další články k tématu