27. 7. 2014

Comic-Con 2014: Agents of S.H.I.E.L.D. & Agent Carter

Comic-Con 2014: Agents of S.H.I.E.L.D. & Agent Carter

Agents of S.H.I.E.L.D., seriál o agentech elitního týmu Phila Coulsona, známého z marvelovských filmů Avengers, Thor a Iron Man 1 a 2, kteří ochraňují svět před superzáporáky a tak trochu uklízejí po superhrdinech, nemohl na Comic Conu chybět.

První zprávy z panelu Agentů se týkaly už oznámeného castingu Lucy Lawless, která má hrát agentku Isabel Hartley. Maurissa Tancharoen, výkonná producentka seriálu, k ní řekla: „Je to tvrďačka. Klidně by mohla mít u pasu nůž, který by neodkládala ani při spaní.“

Dalším hercem, který se v druhé řadě objeví pak bude nově oznámený (a neznámý) britský herec Nick Blood. Bude hrát nájemného zabijáka, od kterého bude Phil Coulson potřebovat pomoc. Do třetice se pak na place objeví Reed Diamond (Homicide: Life on the street, Franklin & Bash, Journeyman), který má hrát jednoho ze záporáků z organizace Hydra.

Druhá sezóna seriálu se začala natáčet až tento čtvrtek, takže se ještě nestihly poskládat vůbec žádné záběry. Ale podle videozprávy od Pattona Oswalta se prý máme těšit na velkou spoustu zlounů z Hydry.

„Začínáme v podstatě od nuly a rozhodně to nebude lehké. Ale máme tu skvělé lidi a pár es v rukávu. Budeme se snažit to co nejlépe ubojovat.“

Agents of S.H.I.E.L.D. se vrátí na ABC 23. září.

Ještě dříve na panelu nové minisérie stanice ABC Agent Carter bylo oznámeno, že druhou a třetí epizodu budou režírovat Anthony a Jay Russo, režiséři posledního marveláckého hitu Captain America: The Winter Soldier. Viceprezident Marvel Studios Louis D'Esposito navíc dodal, že režisér prvního dílu (Captain America: First Avenger) Joe Johnston by rád režíroval epizodu číslo čtyři.

Děj seriálu Agent Carter se soustředí na Peggy Carter a období těsně po prvním filmu o Kapitánovi Amerika, tedy rok 1946. V hlavní roli se objeví Hayley Atwell, známá z minisérie The Pillars of Earth. Seriál se zatím ještě nezačal natáčet, ale scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely, říkají, že jde o zatím neprozkoumané pole a materiálu je dost a dost.


Těšíte se na druhou řadu Agentů? A co Agent Carter, budete sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Firox

Firox

Těšil jsem se, že žádnou Hydru už neuvidím :D
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Tak hlavně aby to už od začátku bylo velkolepě rozjeté a nemuseli jsme opět čekat deset dílů na první zvrat....
před 9 roky
Klik

Klik

Teším sa na Agent Carter, vyzerá to dobre a ešte tieto novinky spôsobili že ešte viac :)
před 9 roky
Další články k tématu