27. 7. 2014

Comic-Con 2014: True Blood

Comic-Con 2014: True Blood

Řada herců z hitu HBO True Blood se naposled sešlo během panelu seriálu na Comic-Conu v San Diegu, aby se s končícím seriálem rozloučili. Nechyběly slzy ani potlesk ve stoje.

Již za pět týdnů, 24. srpna, bude odvysíláno finále celého seriálu. V sedmé sérii již bylo zabito několik hlavních postav. Výkonný producent Brian Buckner vysvětlil, že ve vesmíru, kde tyto nadpřirozené postavy žijí, existují jisté následky. „Připadám si jako kat,“ řekl Buckner, „ale myslím, že jsme to zvládli, jak nejlépe jsme mohli.“

Na názor, že Sookie netruchlila Alcidovu smrt tolik, jak by se slušelo, Buckner reagoval obranou. *„Když lidé z vašich životů umřou, ne vždy je to očekávané. Nechci být útočný, ale připadá mi, že tyto postavy ctíme. Právě o tom byla epizoda z minulého týdne. Nestihnete truchlit, než se to stane.“ Buckner dále pokračoval: „Je to naše poslední sezóna. Ta musela být o Billovi a Sookie. Nebude to to, co si myslíte, ale Alcide bohužel musel jít.“

Producent dále slíbil, že posledních pět epizod se bude více soustředit na romantickou notu. „Je to velmi emotivní a uspokojující,“ řekl. „Cítili jsme, že musíme skončit v místě, které se divákům bude zamlouvat, nedávat jim mnoho nového příběhu.“* Herci většinu času strávili vzpomínáním na uplynulých sedm let, s návštěvníky panelu sdíleli zážitky a historky z posledních natáčecích dnů. „Bylo to divné. Natočila jsem poslední scénu a pak jsem si uvědomila, že je to opravdu konec,“ prozradila Rutina Wesley, jejíž Tara byla dramaticky zabita v premiérové epizodě. „Šla jsem na stranu, Adina Porter ke mně přiběhla a objímaly jsme se asi tak pět nebo deset minut a prostě jsme brečely. Tehdy mi to došlo, bylo to nádherné a zároveň smutné. Zároveň ale máme před sebou nové věci.“ Do toho se rychle vložil Buckner, který ujistil sál, že dosud v seriálu neviděli herečku naposledy.

Deborah Ann Woll, která si již zajistila další roli v chystaném Daredevilovi, řekla, že její poslední den byl naprosto vhodný, zakončený ve čtyři hodiny ráno v lesích. Asi sedmnáct herců skončilo natáčení ve stejnou chvíli, takže to byl příjemně hromadně sdílený zážitek na place. Carrie Preston prý začala brečet okamžitě. „Podívala jsem se na Chrise Bauera a ten vodopád slz se rozjel. Objímali jsme se, smutnili a zároveň oslavovali. Začali jsme brečet už při zkušebním čtení u stolu, což už jsou měsíce zpátky!“

Stephen Moyer popsal svých sedm let u seriálu jako studium doktorátu z upírství. Připustil, že nejtěžší bylo říct sbohem členům štábu, kteří mu na konec natáčení přinesli velký dort. Anna Paquin měla méně příjemný poslední den. Hned poté, co skončila natáčení, zjistila, že jí v přívěsu vypadl proud. „A tehdy byl opravdu konec,“ reagovala na to.

A kdo si co nechal? Buckner si vzal houpací lavičku z terasy, Anna Camp si vzala paruku Sarah Newlin, Sam Trammell si nechal Samovy boty a několik herců, kteří ztvárnili upíry, si nechali zuby. „HBO by mě asi měla zažalovat, protože jsem jim kradl věci celých sedm let,“ přiznal se smíchem Nelsan Ellis.

Během panelu byl zveřejněn trailer na posledních pět epizod:


Jak vnímáte True Blood jako celek? Jste zvědaví, jak seriál dopadne? S kým by měla Sookie skončit?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
pombar

pombar

Sookie by měla skončit s Ericem a hotovo... I když to už asi nevyjde... :/
před 9 roky
Klik

Klik

Tak trailer vyzerá super, dúfam že ten koniec bude dobrý a neskazia to :) Aj ja dúfam že Sookie skončí...
před 9 roky
Andrea Lee

Andrea Lee

Krásny príbeh v alternatívnom svete plnom mytologických postáv, kde sa nájdu odkazy na všetky bolesti...
před 9 roky
Další články k tématu