1. 8. 2014

Undateable: NBC probořila prokletí komedií

Undateable: NBC probořila prokletí komedií

Nestává se často, aby nějaká komedie ze stanice NBC slavila úspěchy. A už vůbec se nestává, že by se tato komedie dokázala prosadit v letním období, kdy obecně nikdo televizi nesleduje.

Undateable se oboje povedlo probořit. Stanice oznámila, že komedii od výkonného producenta Billa Lawrence objednává druhou sérii. Narozdíl od řady první bude dvojka obsahovat pouze 10 nových epizod.

Komedie o skupince přátel, kterým se přezdívá ‚undateables‘ (neranditelní), je adaptací knihy od Ellen Rakieten a Anne Coyle. Šlo o jeden ze čtyř skriptových seriálů, které měly letošní léto premiéru. Drama The Night Shift již byl prodloužen pro druhou sérii, Taxi Brooklyn a Welcome to Sweden prozatím nemají o osudu rozhodnuto (nicméně druhý zmíněný se primárně vysílá ve Švédsku, kde se mu daří dobře).

Lawrencovi tak s prodloužením Undateable zůstávají na televizních obrazovkách tři seriály – Undateable, na stanici TBS finálová série Cougar Town a druhá řada Ground Floor. V květnu mu stanice Fox zrušila novinku Surviving Jack.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

Mám v plánu dodělat zbývající díly, uvidíme, jak na tom budu s časem, ale rád bych je dodělal do...
před 9 roky
phoebess

phoebess

V tomhle případě jsem ráda, že jsem se v tipovačce sekla :)
před 9 roky
dagsoftware

dagsoftware

Videl som, ale moc ma neoslovilo. Určite tento rok začali omnoho lepšie seriály, kt. boli ale zrušené.
před 9 roky
Další články k tématu