4. 8. 2014

Ellen Pompeo z Chirurgů vyvíjí nový seriál Debt

Ellen Pompeo z Chirurgů vyvíjí nový seriál Debt

Herečka Ellen Pompeo, která se v seriálovém světě proslavila nejvíce svou rolí Meredith Grey v seriálu Grey's Anantomy (Chirurgové), míří za kameru. Společně se stanicí ABC Family pracuje na novém projektu Debt, který je adaptací stejnojmenné knihy z roku 2013 od spisovatelky Rachel Carey.

Debt (Dluh) je satira na newyorský finanční kolaps z roku 2008. Sleduje příběh Lillian, ženy, které je něco přes dvacet a která se živí doučováním středoškoláků, aby tak mohla splatit své půjčky na vysokou. Následně postupně zjišťuje, že každý koho zná, včetně otce – miliardáře – jednoho ze svých studentů, je někomu nějak zadlužený.

Dílo je zatím v projektové fázi a Pompeo plní funkci výkonné producentky. Scenárista zatím určen nebyl. ABC Family začíná po zvolení nového prezidenta přenášet hlavní pozornost na starší divačky, aby se na ni nahlíželo jako na stanici pro mladé dospělé, ne pro rodiny s dětmi.

Pro Pompeo je tohle druhý pokus o práci za kamerou. V roce 2011 založila produkční společnost Calamity Jane a prodala stanici ABC scénář, ze kterého ale nakonec nic nebylo. Herečka má však podepsanou smlouvu na další dva roky v seriálu Grey's Anatomy, takže o práci mít nouzi v nejbližší době nebude.


Zaujal vás tento nový projekt? Myslíte si, že by měl šanci na úspěch?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Andrea Lee

Andrea Lee

Pevne verím, že to vydá aspoň na jednu plnohodnotnú sériu (20+ dielov). Dlh vládne ľuďom a núti ich robiť...
před 9 roky
Adi

Adi

Téma seriálu zní zajímavě, já bych byla rozhodně pro a jednoznačně bych se na seriál koukla. Takže budu...
před 9 roky
Další články k tématu