9. 8. 2014

TV Land se drží Soulu

TV Land se drží Soulu

The Soul Man se z televizních obrazovek rozhodně pryč nechystá. Stanice TV Land svůj sitcom prodloužila pro čtvrtou sérii, která bude obsahovat dvanáct nových epizod. Číslo se oproti předchozí sérii zvyšuje o čtyři díly a dostává se na počet epizod z první série.

Spin-off k Hot in Cleveland ukazuje život bývalé hudební hvězdy, ze které se stal reverend. Ten se nyní snaží se svou manželkou zvyknout si na méně luxusní styl života, do čehož se mu ovšem přimíchají trable s bratrem.

Stejně jako loňské obnovení, i letos byl klíčovým faktorem přívětivý výsledek, kterého seriál dosahoval u černošských diváků. Během uplynulých tří sérií si The Soul Man držel rating 3.2 u černých žen 25–54 let a 2.7 u černochů 25–54 let. V průměru na epizody kouká 1,2 milionů diváků, což je o 59 % více než je průměrná sledovanost TV Land.

Nová série se přidá k narůstajícímu počtu nových či obnovených seriálů. Na svou premiéru čekají novinky Younger a The Gaffigan Show. Z již vysílaných komedií se vrátí Hot in Cleveland a The Exes. Odvysílaná novinka Jennifer Falls dosud nemá o osudu rozhodnuto.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu