16. 8. 2014

TVD: Kdo z hlavního tria půjde z kola ven?

===OPRAVENO===

TVD: Kdo z hlavního tria půjde z kola ven?

Dokázali byste si představit Mystic Falls bez Eleny? Bez Stefana? Bez Damona? Rozmyslete si odpověď pořádně. Jakkoliv jednoho (nebo i více) z nich můžete nenávidět, pořád by to bez nich nebyl ten správný The Vampire Diaries. Nicméně se začínají objevovat spekulace o tom, že v sedmé sérii by se takový scénář mohl stát realitou.

Ano, čtete dobře. Mluvíme o sedmé sérii. Letos na podzim nás čeká řada šestá, nemusíte se bát, že byste o někoho z hlavní trojky přišli. Seriál sice zatím pro sedmou sezónu obnovený nebyl, nicméně předpokládáme, že je to spíše jen otázka času než pravděpodobnosti.

Zpátky však k oněm spekulacím. Lehce bulvární internetový magazín E! News napsal, že dva ze tří hlavních herců se již upsali potenciální sedmé sérii. Nebylo však upřesněno, jestli se příslibu zdráhá Nina Dobrev, Paul Wesley nebo Ian Somerhalder.

I přes to, že seriál zatím sedmou řadu nemá jistou, stanice CW je optimistická a tvrdí, že je silně pravděpodobné, že přijde, pokud se v ní vrátí všechny tři hlavní postavy. Zmíněný E! News však uvádí, že je možné, že seriál bude pokračovat pouze se dvěma ze tří herců.

Prozatím jde jen o spekulace. S největší pravděpodobností se vrátí všichni tři. Julie Plec tvrdí, že má pro sedmičku již plány a CWčko by jistě bylo nejradši, kdyby seriál pokračoval donekonečna.

Jak si herci stojí v jiných odvětvích? Nina by možná nechtěla pokračovat kvůli rozvíjející se filmové kariéře, v současnosti ji můžeme vidět ve filmu Let's Be Cops. Paul již v minulosti několikrát naznačil, že ho začíná unavovat hrát hodného Stefana. A Ian má řadu jiných zájmů v čele se svou charitativní nadací.


Dokážete si představit TVD bez jedné z hlavních postav? Koho byste nejraději vyšoupli pryč? Nebo si myslíte, že jakkoliv jsou občas otravní, bez všech dohromady by to už nebylo ono?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
eve.blog

eve.blog

Četla jsem už asi čtyři články, že ten nepodepsaný je Ian. Uvidíme :)
před 9 roky
Aldyska

Aldyska

Z tých troch by som uvítala iba ak by sa nevrátila Elena, lezie mi na nervy, stále. Inak teraz ako je tá...
před 9 roky
Aldyska

Aldyska

Nápodobne, ak by odišiel Paul, tak to prestanem sledovať. Stefan a Caroline sú jediní kvôli ktorým to...
před 9 roky
Další články k tématu