23. 8. 2014

Tony Shalhoub míří do Nurse Jackie

Tony Shalhoub míří do Nurse Jackie

Seriál Nurse Jackie (Sestřička Jackie) patří mezi ty nenápadné hity, kterých je na kabelovkách mnoho. Na stanici Showtime běží již od roku 2009 a právě se chystá na návrat se svou sedmou sérií. A k obsazení si nyní podařilo ulovit docela zajímavé jméno.

Ve nové sérii se představí Tony Shalhoub, kterého má jistě většina z diváků v paměti díky roli svérázného detektiva Adriana Monka ze seriálu Monk (Můj přítel Monk). Právě za tuto roli si odnesl několik nominací na Emmy i na Zlatý Glóbus a nejen to, Emmy si odnesl třikrát a Zlatý glóbus jednou. Samozřejmě má na kontě i jiné role, ale právě tato k němu neodmyslitelně pat­ří.

Nyní se budu snažit vymanit z této role a představí se Dr. Bernard Prince, nový lékař na pohotovosti. S Jackie (Edie Falco) budou přáteli a s Glorií Akalitus (Anna Deavere Smith) bude mít velmi speciální vztah. Jeho postava by se měla objevovat pravidelně.

Toto obsazení přichází také částečně jako náhradní řešení. Peter Facinelli, který hrál Dr. Fitche Coopera po šesté sérii od seriálu odešel. Od příští sezóny se má objevovat v novince Odyssey.


Máte radost, že se k obsazení připojil Tony Shalhoub? Myslíte, že bude dobrou náhradou za Petera Facinelliho?

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
HonZajs000

HonZajs000

Pana Monka není nikdy dost, takže já jsem pro. Na Tonyho se vždycky rád podívám, ať už hraje ve seriálech,...
před 9 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Souhlasím s kolegou nahoře, Monk je zkrátka Monk. :) Nurse Jackie mám teprve v plánu, ale Shalhoub...
před 9 roky
Další články k tématu