24. 8. 2014

American Horror Story: Freak Show má novou postavu

American Horror Story: Freak Show má novou postavu

American Horror Story se nás chytá děsit i na počtvrté, tentokráte s podtitulem Freak Show. Ale to už jistě víte. Na letošním Comic-Conu (který byl mimochodem pro AHS historicky první) byla odhalena jména některých postav a herců, kteří se těchto rolí ujmou. Dnes přinášíme krátkou castingovou zprávu.

Hudební legenda a držitelka ceny Grammy Patti LaBelle by se měla objevit ve čtyřech epizodách. O její postavě už je známo, že jednak nezpívá, a také je to matka postavy, kterou ztvární Gabourey Sidibe (Queenie z předešlé řady AHS Coven). Patti bude místní obyvatelkou, která začne odhalovat vražedné tajemství Twistyho, klauna zabijáka.

Spolutvůrce seriálu Ryan Murphy už potvrdil, že se ve čtvrté řadě objeví klaun a že Twisty bude ten nejděsivější klaun, jakého jsme kdy viděli. Je tedy docela dobře možné, že právě Twisty je role, do které byl obsazen John Carroll Lynch.

Patti LaBelle se tak připojí k veteránům jako Jessica Lange, Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Angela Bassett a Frances Conroy, ale i k nováčkům jako Michael Chiklis nebo hvězdnému hostovi Wesi Bentleymu (Seneca Crane z The Hunger Games).

American Horror Story: Freak Show bude mít premiéru 8. října.


Těšíte se na novou sérii? Znáte Patti LaBelle? Myslíte si, že nová řada bude lepší a děsivější, než ta předešla?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu