1. 9. 2014

Chad Michael Murray opět v televizi

Chad Michael Murray opět v televizi

Miláček fanoušků se po letech vrací na televizní obrazovky. Herec Chad Michael Murray, kterého si fanoušci a především fanynky zamilovali v hlavní roli Lucase Scotta v dramatu One Tree Hill se objeví v zimní marvelovské novince Agent Carter.

Herec ztvární jednu z hlavních postav, agenta Jacka Thompsona. Jack se setká s agentou Peggy Carterovou, když přejde do nové práce v New Yorku.

Kromě Murraye se k seriálu přidá i oblíbenec z Dollhouse, herec Enver Gjokaj. Ten se zde objeví taktéž v jedné z hlavích rolí, konkrétně v roli agenta Daniela Sousy, dalšího kravaťáka, se kterým se Carterová setká v SSR (Strategic Scientific Reserve – Vojenský vědecký útvar SSR).

Seriál se odehrává v roce 1946, hlavní postavou je Peggy Carterová. Agentka pracuje pro SSR, kde musí balancovat mezi administrativou a tajnými misemi pro Howarda Starka. Kromě toho musí čelit nástrahám, které přináší život svobodné ženy v Americe.

Seriál se na televizní obrazovky dostane v zimě, kdy bude mít drama Agents of S.H.I.E.L.D. pauzu ve vysílání.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Lill

Lill

Z deju budem asi úplne mimo, ale určite si to pozriem, už je seriál v obľúbených. Ako málo stačí...
před 9 roky
eliza2210

eliza2210

už sa neviem dočkať :) bude zaujímavé vidieť ako to celé vznikalo a Peggy som mala rada od začiatku :)
před 9 roky
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Miluju Marvelovskej vesmír! A ještě s dobrým obsazením, už aby to tu bylo :).
před 9 roky
Další články k tématu