7. 9. 2014

Arrow: Matt Nable se představí jako Ra's al Ghul

Arrow: Matt Nable se představí jako Ra's al Ghul

O tom, že seriál Arrow nás během léta nešetří a zásobuje nás stále novými informacemi všichni víme. Ať už se jedná o nové padouchy nebo o lidi z minulosti hlavních postav. Pořád tak nějak chybělo jedno důležité obsazení. Vědělo se, že v nové sérii sehraje podstatnou roli Ra's al Ghul, a nyní bylo konečně odhaleno, kdo mu propůjčí tvář.

Novou roli si zahraje australský herec Matt Nable. Ten se objevil například ve filmovém zpracování Riddicka, ale znát ho můžete i díky seriálu Underbelly (Ostré jako břitva), kde si zahrál Detektiva Garyho Jubelina. Fyzické předpoklady pro tuto roli rozhodně má, je to totiž bývalý hráč rugby, který se později věnoval i boxu, kde se utkal i o titul v amatérských anglických soutěžích.

Nyní se tedy představí jako Ra's al Ghul, vůdce League of Assassins a otec Nyssy al Ghul, kterou si v Arrow zahrála Katrina Law. Ra's al Ghul je také popisován jako hrdý a nemilosrdný stratég, který neodpouští. Samozřejmostí je fakt, že je mistrem bojových umění a ochráncem některých velkých tajemství.

Poprvé se objeví ve čtvrté epizodě třetí série. Definitivně se tak vyvrátily spekulace, že by si tuto postavu měl zahrát Liam Neeson, který si ho zahrál ve filmu Batman Begins (Batman začíná).

Není to ale jediný herec, u kterého byla oznámena účast. V nové řadě by se měl představit i Austin Butler, kterého si mohou pamatovat hlavně fanoušci seriálu The Carrie Diaries, kde hrál Sebastiana Kydda.

Tentokrát se představí jako Chase, charismatický DJ, který svým nadáním upoutá pozornost They Queen (Willa Holland). Nepotrvá dlouho a jejich pracovní vztah se rozšíří i do jiných oblastí. Poprvé by se měl představit v sedmé epizodě.

Arrow se vrátí již 8. října na stanici CW.


Co na obsazení říkáte? Už se těšíte až vypukne nová série?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
12Nicol

12Nicol

Liam je Liam :/, když ne on, tak jsem doufala, že by ho mohl hrát Oded Fehr. No uvidíme, možná to půjde :)
před 9 roky
Sleslikslicka

Sleslikslicka

Nápodobně. Takový škvrně ... každopádně se ale na další řadu už těšim :). Díky za článek!
před 9 roky
Salem

Salem

to je ta Fanynka číslo 1?
před 9 roky
Další články k tématu