12. 9. 2014

NCIS a nová ruská posila

NCIS a nová ruská posila

Herci ze seriálu The Americans (Takoví normální Američané) se těší poslední dobou zvýšené pozornosti. Před pár dny jsme psali o tom, že se Annet Mahendru objeví v Grey's Anatomy. Dnes je na řadě další člen Rezidentury.

V nové roli se objeví Lev Gorn, který ve špionážním dramatu hraje Arkady Ivanoviče. Rolí rusky mluvících postav se jen taky nezbaví. V Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service (Námořní vyšetřovací služba) se totiž představí jako ruský velvyslanec Anton Yelic.

Tvůrce Gary Glasberg prozradil, že v úvodu dvanácté série vyšle Gibbse (Mark Harmon) a McGeeho (Sean Murray) do Ruska kvůli opravdu významné krizi. Zároveň bude představen nový protivník, kterého si zahraje Alex Veadov.

Glasberg také řekl, že existuje možnost, aby děj odehrávající se v Rusku stal náplní i pro crossover s novinkou NCIS: New Orleans. V takovém případě by se Lev Gorn pravděpodobně objevil i v tomto spin-offu.

Fanoušci The Americans se nemusí bát, že by o Arkadyho přišli. Ba naopak, Gorn byl před třetí sérií povýšen na hlavní postavu a premiéra nové řady bude pravděpodobně začátkem roku 2015.


Co říkáte na novou posilu? Jak se vám zamlouvá tento ruský herec? Zamlouvá se vám krize v Rusku?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Clear

Clear

Tak v případě Annet Mahendru (Nina Sergejevna) mě to nepřekvapilo, že se stěhuje jinam... Ale Lev Gorn...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Odchod Arkadyho si momentálně nedovedu představit, ale tak on si odskočí jen na epizodu nebo dvě, což mu...
před 9 roky
Další články k tématu