16. 9. 2014

Hannibal: Gillian Anderson hlavní postavou

Hannibal: Gillian Anderson hlavní postavou

Pokud patříte mezi fanoušky seriálu Hannibal, tak tato zpráva je přesně pro vás. Už během letošního Comic-Conu nám hlavní tvůrce Bryan Fuller prozradil několik zajímavých informací k nadcházející sérii. Teprve teď ale byla oficiálně oznámeno jedno opravdu velké obsazení.

Ve třetí řadě se totiž bude pravidelně vyskytovat Gillian Anderson. Tato herečka se proslavila svou rolí Dany Scully v seriálu Akta X, ale fanoušci seriálu Hannibal už ji dobře znají. V první i druhé sérii už se totiž představila jako Bedelia du Maurier.

Příběh by se měl dějově vrátit jen rok poté, co Hannibal (Mads Mikkelsen) a Bedelia ve finále druhé řady společně odletěli do Evropy. Sám Fuller to viděl jako pilot pro novou sérii v hlavních rolích právě s Mikkelsenem a Anderson.

„Herci i štáb jsou nadšeni, že mohou přivítat Gillian jako hlavní postavu třetí řady,“ řekl Fuller a dodal: „Ona přináší důvtip, půvab a inteligenci do každé role, kterou ztělesnuje. Psaní scénáře je pak mnohem jednodušší, když vás inspiruje taková herečka. Nemůžu se dočkat, až ji diváci uvidí ukousnout si z Hannibala větší sousto než kdy předtím.“

Gillian Anderson v loňské sezóně hrála hlavní roli v seriálu Crisis (Stav ohrožení), ten byl však ukončen a otevřela se tak cesta, aby se připojila k obsazení Hannibala. Kromě toho by se měla objevit i ve druhé řadě dramatu od BBC The Fall.

Hannibal se se svou třetí sérií vrátí až v midseason.


Máte radost, že se podařilo přesvědčit Gillian k hlavní roli? Těšíte se na třetí sérii?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu