25. 9. 2014

Další hvězda pro True Detective! Vince Vaughn potvrdil roli

===OPRAVENO===

Další hvězda pro True Detective! Vince Vaughn potvrdil roli

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že Colin Farrell potvrdil svou účast v krimidramatu True Detective (Temný případ). Netrvalo dlouho a stanice HBO oficiálně potvrdila to, o čem se spekulovalo už dříve. Vedle Farrella se v jedné z hlavních rolí objeví Vince Vaughn.

Děj druhé série se soustředí na dva detektivy a jednoho profesionálního zločince, kteří musí rozmotat síť konspirací, kterým předcházela jistá vražda.

Farrell si zahraje detektiva Raye Velcora, jehož loajalita se dělí výhradně mezi jeho plány ve zkorumpovaném policejním oddělení a gangstera, pro kterého pracuje. Vaughn ztvární bývalého profesionálního zločince Franka Semyona, kterému hrozí ztráta celého jeho impéria poté, co jeho přechod k legálnímu podnikání překazí vražda jeho obchodního partnera.

Stejně jako první, i druhá série vzešla z pera Nica Pizzolata, který je navíc úzce spjat i s výběrem herců. Po plánovaném odchodu Caryho Fukunagy, režiséra první řady, se pro druhou sérii v režisérské židli vystřídá hned několik jmen. V rozhovoru pro The Hollywood Reporter Pizzolato uvedl, že díky většímu množství režisérů by měla celá druhá série vzniknout mnohem rychleji. Zatím je jasné, že první dvě epizody bude režírovat Justin Lin.

Michael Lombardo, programový ředitel stanice HBO, na jedné z tiskových konferencí uvedl, že stanice necítí potřebu obsazovat role dalšími hvězdami světového formátu. Řekl také, že když Matthew McConaughey dostal roli v první sérii True Detectiv, nebyl žádnou megastar. Tou se stal až poté, co získal Oscara za roli ve filmu Dallas Buyers Club.

Ani přes nadšené reakce kritiků seriál nesklidil tolik úspěchů, kolik se očekávalo. V letošním ročníku Emmy Awards jej na plné čáře převálcoval seriál Breaking Bad. Ačkoliv se Pizzolatto snaží mírnit očekávání ohledně druhé série, Lombardo několikrát uvedl, že scénáře ke dvěma dílů druhé série, které se mu dostaly do rukou, jsou mnohem lepší než v první sérii.


Tak co myslíte? Povede se Farrellovi a Vaughnovi v druhé sérii stejně dobře jako McConaugheymu a Harrelsonovi v první?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Katchib

Katchib

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Ragnarok8

Ragnarok8

No...očekávání je vysoké, podělat je to snadné...a Linn? Sakra fix, to bude tentokrát více akčnější než...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Jestli jsem si přál, aby se nepotvrdil jeden drb, tak je to tenhle. Vaughn je pro mě prostě herec...
před 9 roky
Katchib

Katchib

Taky mi tam Vaughn nějak nesedí....ale uvidíme, třeba překvapí.
před 9 roky
Další články k tématu