Diskuze k článku Hej, SerialZoňáci, mám koukat na Scorpion?
avatar uživatele
Vegen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 9. 2014 / 17:26:13 (před 9 roky)
off

U tohoto seriálu stále nevím co si myslet :-). Baví mě, ale je to seriál o "geniálních" lidech, který napsal člověk, který má ke genialitě velmi daleko :). Akční scény velmi baví, ale hlavní hrdinové jsou geniální jen podle toho, že to stále opakují dokola :)

avatar uživatele
Sleslikslicka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
25. 9. 2014 / 17:44:08 (před 9 roky)
off

A mě se to líbilo. Je to plný klišé a přehrocených výkonů, ale ... pobavilo. Když od toho nečekáte životní moudra, je to prostě příjemný, hodlám se vykašlat na logiku, užívat si a těšit se na další díl :).

Nobody expects the spanish inquisition!
avatar uživatele
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
25. 9. 2014 / 18:22:44 (před 9 roky)
off

Jelikož k tomu nikdo zatím nedělá titulky, tak na to anglicky nemluvící koukat nebudou, ať je to jakékoliv. Škoda, měla jsem už nějakou dobu v hledáčku a vypadá to, že by mě to bavilo.

avatar uživatele
Fruiko
Autor článku | Cool level: 117 | Neal Caffrey
25. 9. 2014 / 18:36:34 (před 9 roky)
on
kneznaL napsal(a):

Jelikož k tomu nikdo zatím nedělá titulky, tak na to anglicky nemluvící koukat nebudou, ať je to jakékoliv. Škoda, měla jsem už nějakou dobu v hledáčku a vypadá to, že by mě to bavilo.

Dřív nebo později to někdo přeloží.

Do té doby je tu příležitost začít se učit anglicky. ;-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
avatar uživatele
Lojik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 9. 2014 / 21:50:10 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Co ale opravdu nepochopím, proč museli hackovat letištní program, když by se letadla dala normálně navádět z věže a, i když horkotěžko, to zvládnout?

Presne toto mi napadlo ako prvé po dopozeraní. Seriál hlavne kvoli množstvu klišé vypadol z môjho watchlistu.

Mne to inak najviac pripomínalo minuloročné (zrušené) Mind Games.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 9. 2014 / 21:51:32
avatar uživatele
Vitab
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
26. 9. 2014 / 01:01:26 (před 9 roky)
off

Ve čtvrtek jsem využil neproduktivního času ve vlaku a koukl jsem na Forever (obě epizody), Scorpion, Madam Secretary a Red Band Society a bavilo mě to přesně v tomhle pořadí. Forever mě nadchlo, ale hlavně díky skvělému Gruffundovi. Scorpion se umístil na druhém místě. Já jsem hlavně nějak nepochopil, proč s tím jedním letadlem s dobrým softwarem nepřistáli a nestáhli si ho v klidu na zemi. Ale Robert Patrick skvělý.
Madam Secretary mě už tolik nezaujala (ale možná jsem byl jen přeseriálovaný), ačkoliv je to z prostředí, které mě zajímá (btw.: připadá mi to jako jasná reakce na úspěch House of Cards, což platí i o State Affairs nebo jak se to má jmenovat). Red Band Society jsem sledoval už jen proto, že jsem měl ještě skoro hodinu čas. Ale všemu dám šanci i další týden

avatar uživatele
Ragnarok8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
28. 9. 2014 / 03:42:58 (před 9 roky)
off

Tam opravdu velký nelogický problém je to, že řeší - že nemohou přistát, protože by do nich mohlo narazit jiné letadlo - nebo by mohlo dojít k nějakému takovému vzdušnému problému, jenže najednou, když jsou požádány člověkem, co vůbec neví kde a jak letadla letí - tak není problém letět pár metrů nad letištěm - WTF? A tím pádem by neměl být vůbec žádný problém rovnou přistát a všechno vyřešit na zemi. Zvláštní...

Ale vážně...v době sledování jsem nad tím nepřemýšlel a bavil jsem se stejně jako Ragelly. Seriál má šílené tempo, které započne už po prvních deseti minutách a nenechá vás odpočinout, dá se říci že jsem celou dobu jen čuměl a opravdu se klepal nedočkáním - jak to dopadne. Je pravda, že nejnovější Rychle a Zběsile 6 považuji za jeden z nejlepších akčňáků poslední doby a když tohle dělal Justin Linn, dalo se zapůsobení na mě očekávat. Ne opravdu, byl jsem nadšený - nelogičnost je u takových to filmů opravdu potřeba, protože jinak by to nemohlo být tak svižný, akční, napínavý a prostě v tomto ohledu výborný. Byla to neskutečná jízda, kterou bych si rád každý týden opakoval, avšak obávám se - že to sklouzne do epizodní kriminálky, která už postupně nebude tak moc akční a cool, jako její pilotní díl. A nebo se pletu a tým tvůrců bude v tomto stylu pokračovat i na dále a televize to bude stále platit. Sakra to byla jízda! (Takhle by měl vypadat alespoň jeden ze superhrdinských seriálů :D )

avatar uživatele
Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
30. 9. 2014 / 00:26:55 (před 9 roky)
off

Pilot sa mi pacil. V serialoch takehoto charakteru nemam potrebu hladat hlbsi zmysel, chcem sa pobavit. Ano, su tam nelogickosti, ale je to plne akcie, ktoru si chcem vychutnavat a vychutnaval som si. Z plagatu vyzerali postavy trochu nesympaticky, no "nazivo" je to podstatne lepsie... Bavil som sa od zaciatku do konca a to je to, co som ocakaval a co som dostal, takze urcite sa tesim na dalsiu cast :)

avatar uživatele
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 10. 2014 / 12:42:35 (před 9 roky)
off

Ty nelogičnosti se mi podařilo nevnímat. Tím, že se vůbec nezastaví, nemám čas řešit, jestli to dává smysl. Těch strašných klišé jsem si všimla a jsou hrozně směšné. Jen nevím, jestli je horší ta jasná romance mezi Paige a Walterem nebo hlášky typu "neříkej mi, jak se budu cítit, vím, jak se budu cítit!" Ale vedlejší postavy se povedly, Happy mě vyloženě baví. A hlavně mezi letošními piloty nemá Scorpion těch klišé nejvíc.