28. 9. 2014

Two and a Half Men končí. Vrátí se Charlie?

===OPRAVENO===

Two and a Half Men končí. Vrátí se Charlie?

Přiznejme si to na rovinu. Bez Charlieho by Two and a Half Men nebyl, tam kde je, nevydržel by ve vysílání více než deset let. I když už je to nějaký ten pátek, co jeho představitel Charlie Sheen po velkém skandálu ze seriálu odešel, někteří fanoušci stále doufají v jeho návrat.

Herec je nyní upsán projektu Anger Management na stanici FX, nicméně jeho objednaných sto epizod už je pomalu za námi a vypadá to, že víc dílů už nedostane.

Sheen se nechal slyšet, že by byl otevřený možnosti vrátit se do závěrečných epizod Chlapů. V rozhovoru pro TV Guide Magazine uvedl, že ho kontaktovali lidé ze slavného sitcomu ohledně jeho možného návratu. „Spojil jsem se s nimi a oni odpověděli. Snažíme se to vyřešit nějak smysluplně. Pokud vymyslí nějaký závěr, ve kterém se objevím i já, jsem k dispozici a ukážu se včas. Když ne, je to na nich,“ tvrdí herec.

Jeho návrat však záhy po vypuštění této informace vyvrátili sami producenti seriálu i produkční studio Warner Bros. Television. Prozatím to tedy vypadá, že se Charlie Harper v seriálu již neobjeví.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
sarrau

sarrau

Bez Charlieho mě TaHM přestalo bavit, takže u té série s Kutcherem jsem skončila někde na začátku....
před 9 roky
Squerago

Squerago

Me osobne to s Waldenem bavilo vic, ale navrat Charlio do zaveru serialu bych urcite zavital.
před 9 roky
Joey Sid

Joey Sid

Velmi pravděpodobně ve finále bude.
před 9 roky
Další články k tématu