29. 9. 2014

Zachary Levi v hudební komedii Tuned od Evy Longoriy

Zachary Levi v hudební komedii Tuned od Evy Longoriy

V lednu to budou již tři roky od odvysílání finálového dílu seriálu Chuck, ve kterém herec Zachary Levi ztvárnil hlavní roli. Během této doby se věnoval svému osobnímu projektu Nerd HQ, filmové tvorbě (Thor: The Dark World) a také se letos v létě oženil s herečkou Missy Peregrym (Rookie Blue). Nyní se však rozhodl, že nastal šas, aby se vrátil zpět k televizi.

Podle nových informací získal Levi hlavní roli v projektu Tuned, který si koupila stanice NBC. Jednalo by se o půlhodinou komedii o ctižádostivém Newyorčanovi, kterému najednou život naruší hudební halucinace. Tyto halucinace by mu mohly zaručeně zničit jeho záviděníhodný život, avšak on si uvědomí, že by mu mohly nabídnout nový směr, kterým by se jeho cesta životem naplnila.

Projekt produkuje bývalá Zoufalá manželka Eva Longoria (respektive její produkční společnost UnbeliEVAble Entertainment) a za jeho vznikem stojí dvojice Deborah Kaplan a Harry Elfont. Všichni tři plní také funkci výkonných producentů společně s Levim a Benem Spectorem, se kterým Longoria spolupracuje.

Levi má k hudbě blízko, zpívání ho baví, věnoval se mu během svých divadelních rolí a také v animovaném filmu Tangled (Na vlásku). Tam si střihl duet s Mandy Moore, který byl dokonce nominován na Oscara. Jeho pěvecké nadání můžete zhodnotit právě v tomto duetu během následujícího videoklipu.


Jak se vám líbí námět tohoto projektu? Koukali byste na takový seriál? Potěšilo by vás, kdyby se Zachary Levi vrátil na televizní obrazovky?

(Zdroj: Deadline)

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Ragnarok8

Ragnarok8

Ještě štěstí, že z duše a né do duše! :D Ano...tak nějak po Chuckovi bych rád viděl zase nějakou...
před 9 roky
Gabik.029

Gabik.029

To spíš kdyby pro něj napsal někdo nějakou hodně dobrou nehudební komedii, která by se udržela, ale...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Žánr by podle mě změnit měl, pokud nechce být věčně Chuck, ale tohle není moc dobrý námět.
před 9 roky
Další články k tématu