1. 10. 2014

Josh Holloway míří do pilotu stanice USA Network

Josh Holloway míří do pilotu stanice USA Network

Před začátkem léta jsme vás informovali o několika projektech, které chystala stanice USA Network. Jeden z nich nesl název Colony a jeho popis byl zhruba takovýto:

Colony pochází z blízké budoucnosti. V roce 2015 je Los Angeles obsazeno mimozemšťany. Někteří lidé se rozhodnou s nimi spolupracovat, aby vytěžili něco z nového řádu, zatímco ostatní se postaví na odpor a musí nést následky. Výkonným producentem je Carlton Cuse a Ryan Condal.

Jméno, které by mělo nalákat je právě Carlton Cuse, protože se jedná o tvůrce hitu Lost (Ztraceni). Nyní se v pilotu dočká shledání z jedním ze svých herců. Toto shledání přichází příhodně, je to totiž deset let od prvního vysílání Lost.

V pilotu se totiž objeví Josh Holloway, který se proslavil právě rolí Sawyera ze Ztracených a naposledy jsme ho mohli vídat loni v roli Gabriela Vaughna v seriálu Intelligence.

Colony bude naturalistické drama o rodině, která musí učinit obtížná rozhodnutí, aby zůstala pohromadě a přežila hrozbu k vyhubení lidské rasy. Holloway by se zde měl představit jako Will Bowman, bývalý agent FBI, který je, ve snaze ochránit svou rodinu, donucen spolupracovat s vládou. Jeho úkolem je zarazit rostoucí hnutí odporu uvnitř kolonie v Los Angeles.


Jak se vám líbí Colony? Co říkáte na účast Joshe Hollowaye?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Lill

Lill

Námet teda nie je vôbec moja šálka kávy, ale kvôli Joshovi by som si to pozrela :)
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

myslím si,že díky Joshovi tomu dám šanci,on za to stojí :)
před 9 roky
Klik

Klik

Meno robí reklamu, takže tiež iba kvôli Joshovi :D
před 9 roky
Další články k tématu