15. 10. 2014

Flash nabírá další nové postavy

Flash nabírá další nové postavy

Seriál The Flash má za sebou velmi podařený debut a už nyní si chystá nové postavy a herce do pozdějších epizod této sezóny. Jisté jsou totiž další dvě postavy a samozřejmě i herci, kteří si je zahrají.

První novou tváří je Victor Garber, herec, který je seriálovému světu známý hlavně díky roli Jacka Bristowa ze seriálu Alias. Kromě toho má na kontě mnoho dalších seriálových i filmových rolí a naposledy ho mohli vidět fanoušci seriálu Power.

Nás však jistě zajímá především to, koho si zahraje v tomto komiksovém světě. Garber by se zde měl představit jako Dr. Martin Stein, známý také jako jedna polovina hrdinské entity Firestorm.

V televizní verzi je Stein brilantní, ale arogantní jaderný fyzik, který obětoval vše, včetně svého manželství, své práci na transmutaci. Po nehodě s urychlovačem částic zjistí, že byl spojen s mladším a mnohem impulzivnějším Ronnie Raymondem (Robbie Amell). Doktor se pustí do závodu s časem, aby našel způsob, jak je od sebe oddělit, než bude příliš pozdě. V seriálu by se měl poprvé představit ve dvanácté epizodě.

Druhým hercem, který se představí, je Andy Mientus, kterého můžete znát především díky seriálu Smash, ale objevil se i v letošní novince Chasing Life.

V seriálu The Flash se představí jako sluchově postižený padouch Pied Piper, vlastním jménem Hartley Rathaway. Pied Piper je jeden z mála homosexuálních záporáků v komiksovém světě DC a Flash se tomuto tématu nebude vyhýbat.

Hartley je jeden z původních DC Rogues. Je to génius, který v dobré víře pracoval pro S.T.A.R. Labs a mezi jeho mentory patřil Harrison Wells (Tom Cavanagh). Nehoda urychlovače částic mu poškodila sluch a to ho inspirovalo k vytvoření řady sonických zbraní, které používá ve snaze potrestat Wellse a zničit jeho nového chráněnce: Flashe. Představit by se měl v jedenácté a dvanácté epizodě.


Jak se vám líbí nové posily? Co říkáte na skvělý start, který Flash předvedl?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Robbie Amell se mi ani trochu nelíbí a když nemám herce ráda,nemůžu mít ani seriál,tak to mám a proto mi už...
před 9 roky
manro

manro

Nechápu proč CW pořád točí některé herce dokola! To nejsou schopní najít někoho jiného ...
před 9 roky
kneznaL

kneznaL

Amell mi sice nijak zvlášť nevadí, ani v Tomorrow People, ale je fakt, že to dobrý herec není. Fakt by...
před 9 roky
Další články k tématu