11. 10. 2014

Jednou smrti utečeš, ale stejně si tě najde!

Jednou smrti utečeš, ale stejně si tě najde!

O tom ví své hned několik seriálů. Tentokrát došlo na drama stanice CBS, která tímto nekompromisním rozhodnutím udělala konečnou tlustou čáru za létem 2014.

Den poté, co stanice obnovila své letní seriály Under the Dome a Extant a zrušila novinku Reckless, oznámila, že po třetí sérii končí Unforgettable.

Seriál v hlavní roli s Poppy Montgomery dostal stopku již podruhé. CBS po první sezóně oznámila, že drama ruší. Tenkrát seriál běžel v klasické sezóně 2011/12. Za spolupráce s SPT však nakonec objednala druhou sérii, která byla zkrácená na 13 epizod, a drama přesunula do letní sezóny. Unforgettable se stal nejlepším skriptovým dramatem co do počtu celkových diváků loňského léta a třetí řada na sebe nenechala dlouho čekat. Třetí série skončila v září, epizody získávaly v průměru 6 milionů diváků (vs. 8,2 předchozí rok).

Od doby, kdy CBS prodloužila seriál pro druhou řadu, se stanice začala v letním období více orientovat na výraznější a vyprofilované seriály, které diváky zaujmou i během obecně méně sledovaného letního období. V příštím roce se k Under the Dome a Extant přidá novinka Zoo, adaptace stejnojmenné knihy Jamese Pattersona, na které CBS spolupracuje s Netflixem.


Sledovali jste Unforgettable? Zasloužil si seriál své vskříšení a další dvě série? Je nyní správná doba na jeho ukončení, nebo by mu neuškodilo ještě pár epizod?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Furiant

Furiant

Upřímně mi Unforgettable ani nějak moc chybět nebude... jak se od druhé série změnily postavy a prostředí,...
před 9 roky
Další články k tématu