12. 10. 2014

X-Meni (možná) budou mít seriál! V hlavní roli Quicksilver!

X-Meni (možná) budou mít seriál! V hlavní roli Quicksilver!

V době, kdy je značka X-Men populární jako nikdy dřív, přichází na televizní obrazovky projekt, který nenechá jediného fanouška chladným. Stanice Fox totiž dává důvěru superhrdinskému projektu, aby dohnala další stanice a mohla se svézt na vlně zájmu o tento typ příběhu.

O co tedy půjde? O seriál, který by mapoval další působení hrdinů z tolik slavné marvelovské ságy. Hugha Jackmana, Michaela Fassbendera nebo Jamese McAvoye asi neuvidíme, protože se seriál pravděpodobně soustředí na jinou ikonickou postavu – Quicksilvera v podání Evana Peterse. Herec to není neznámý – objevil se v každé řadě American Horror Story. Další informace nejsou známy, ani to, v jakém časovém období by se případný seriál mohl odehrávat – zda v 70. letech 20. století jako film nebo v současnosti.

Předpokládá se, že další zprávy o projektu budou v blízké době následovat (pravděpodobně na blížícím se newyorském Comic Conu). Co je ale jisté je to, že Fox na projektu usilovně pracuje a dává mu poměrně velké šance. Seriály založené na komiksech jsou nyní v kurzu a spousta se jich také připravuje. Letos zaujaly Flash a Gotham, na Netflixu se chystají hned čtyři seriály (Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist a Luke Cage) a k tomu minisérie The Defenders, na CBS se chystá Supergirl, na ABC čeká na uvedení Agent Carter, na AMC vyvíjí Preachera, na Syfy chystají DMZ a Ronina a další a další určitě budou přibývat.

K samotné myšlence seriálu založeném na X-Men: Days of Future Past se vyjádřil Simon Kinberg, scenárista a producent filmu: „Stále ještě přemýšlíme nad budoucností franšízy, ale když se podíváme na Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. a co dělá aktuálně Marvel s Daredevilem a dalšími seriály na Netflixu, dává smysl, abychom některé další příběhy odvyprávěli na televizní obrazovce, protože není dost kinopláten na všechny naše oblíbené postavy. Navíc televize komiksovému formátu více svědčí, každý týden se vracíte k novému příběhu a stejným postavám stejně jako každý týden vychází nový komiksový sešit. Myslím, že Fox se aktuálně snaží nacházet nové druhy speciálních efektů a že je tu cesta jak vyrobit tento seriál, který nebude stát 300 milionů, jako když musíte udělat velkofilm.“


Líbili by se vám X-Meni na televizní obrazovce? Myslíte si, že má projekt šanci?

Za každej like dostane autor bonbón! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Desperate houseman

Desperate houseman

X-meny mám hodně rád, ale proč zas hlavní hrdina který rychle běhá? o.O
před 9 roky
frantises

frantises

Asi budu jediný, ale tohle mě teda moc nepotěšilo. Zaprvé Quicksilvera bude za chvíli možná až moc,...
před 9 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Trošku už mi připadá, že je těch superhrdinských seriálů naplánovaných moc a je potřeba především kvalita....
před 9 roky
Další články k tématu