18. 10. 2014

Pretty Little Liars posiluje pátou sérii novými postavami

Pretty Little Liars posiluje pátou sérii novými postavami

V druhé polovině páté série dramatu Pretty Little Liars (Prolhané krásky) se mohou fanoušci těšit hned na několik nových postav, které zamíchají příběhy v Rosewoodu. Jedná se o tři posily, které se představí ve 21. epizodě.

Jako první je na seznamu jméno Rebecca. Jedná se o právničku, která se nějak zaplete s Lhářkami. Rebeccu si zahraje herečka Lauren Tom (Men in Trees) a je možné, že se s ní budeme setkávat více než v jedné epizodě. Další v pořadí je herec Oliver Kieran-Jones (Episodes), který ztvární úlohu Colina, pohledného a okouzlujícího Brita, který je kamarád Melissy Hastings (Torrey DeVitto) a bude ve styku se Spencer (Troian Bellisario). A do třetice je to herečka Anne-Marie Johnson (Girlfriends), která se objeví jako Claire, koordinátorka soutěže krásy, která bude v Rosewoodu hledat účastnice pro místní soutěž.

Jako bonus ještě herečka Elizabeth McLaughlin (Betrayal) oznámila, že se ukáže v 18. díle této série. Zahraje si Lesli Stone, novou dívku, která se v Rosewoodu vynoří, aby se vyptávala na Lhářky. Zatím je pro ni v plánu jen jedna epizoda, je ale možné, že si svou roli ještě zopakuje.

Na novou vánoční epizodu Pretty Little Liars se můžete těšit 9. prosince.


Jste zvědaví na nové postavy? Nemůžete se dočkat dalších dílů?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Squerago

Squerago

Už by konečně taky mohla jedna ze čtveřice hlavních postav umřít...
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

Postav je tam už tak dost,ale co...snad to bude dobré
před 9 roky
Další články k tématu