29. 10. 2014

Pilot Colony láká na další známá jména

===OPRAVENO===

Pilot Colony láká na další známá jména

O tom, že stanice USA Network připravuje pilot s názvem Colony jsme vás již informovali. Naposledy ve spojitostí s tím, že hlavní roli získal Josh Holloway.

Děj Colony se odehrává v blízké budoucnosti. V roce 2015 je Los Angeles obsazeno mimozemšťany. Někteří lidé se rozhodnou s nimi spolupracovat, aby vytěžili něco z nového řádu, zatímco ostatní se postaví na odpor a musí nést následky. Půjde o naturalistické drama o rodině, která musí učinit obtížná rozhodnutí, aby zůstala pohromadě a přežila hrozbu vyhubení lidské rasy. Za projektem stojí Carlton Cuse.

To vše už jsme však věděli a nyní se dozvídáme, že se k Hollowayovi připojí další dvě známé herečky. První je Amanda Righetti, nejznámější díky roli Grace Van Peltové v seriálu The Mentalist (Mentalista). Naposledy byla k vidění při loňském crossoveru mezi Chicago Fire a Chicago PD, kde si zahrála doktorku Holly Thealan.

Tou druhou bude Sarah Wayne Callies, kterou si jistě pamatují fanoušci seriálu Prison Break (Útěk z vězení) a později také The Walking Dead (Živí mrtví).

Righetti se představí jako Madeline, mladší sestra Katie (Sarah Wayne Callies), matka dítěte s cukrovkou, které potřebuje inzulín. Vypadá to, že Madeline bude dělat vše potřebné, aby se postarala o svojí rodinu.


Jak se vám tento projekt zamlouvá? Co říkáte na nové tváře v obsazení?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Gabik.029

Gabik.029

Já si seriály vybírám hodně podle obsazení a za všechny tři u mě mají plus, takže na mě to lákání...
před 9 roky
Pajky

Pajky

U mě to zafungovalo taky. Prvně jsem to vzal v potom, kvůli stanici. Poté kvůli Sawyerovi a teď přihodí...
před 9 roky
Další články k tématu