5. 11. 2014

Dvojnásobné obnovení pro veterána od USA Network!

Dvojnásobné obnovení pro veterána od USA Network!

Po ranních špatných zprávách máme nyní pozitivní informace pro fanoušky stanice USA Network. Ta dnes oznámila, že svému dlouholetému dramatu Royal Pains (Milionový lékař) objednává hned dvě nové série! Seriál tak má jistý sedmou i osmou řadu a fanoušci se s ním budou setkávat minimálně do léta 2016.

Prozatím nebylo oznámeno, že by osmá řada měla být poslední. Obě série však budou zkráceny, budou obsahovat osm epizod. Prodloužení není nikterak překvapivé, šestá série, která skončila 2. září, se těšila v průměru z 3,36 milionů diváků a řadila se tak do Top 10 úterních seriálů.

„Royal Pains stále zůstává jistotou zábavy letního programového schématu. Jsme rádi, že ho můžeme na obrazovky vrátit hned s dvěma novými sezónami,“ prohlásil Chris McCumber, ředitel stanice. „Jsme nesmírně pyšní na celý tým, který sezónu po sezóně vdechuje život skvělým příběhům, které stále lákají věrnou fanouškovskou základnu.“

Zpráva přichází po obnovení dalšího úspěšného dramatu Suits a novinky Satisfaction. Z letních seriálů stále neví svůj osud drama Graceland a komedie Playing House.


Sledujete tuto dlouholetou stálici stanice? Myslíte, že osmá řada bude poslední?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu