6. 11. 2014

NCIS: Kdo ztvární zbývající Gibbsovu exmanželku?

===OPRAVENO===

NCIS: Kdo ztvární zbývající Gibbsovu exmanželku?

Ke konci ledna jsme psali o tom, že tvůrci Námořní vyšetřovací služby chtějí ve 12. sérii představit zbývající Gibbsovu exmanželku. Tak teď už je jisté, že se jejího odhalení dočkáme… dokonce už známe i jméno její herecké představitelky!

Během předchozích jedenácti sérií jsme se dozvěděli, že Leroy ‚Jethro‘ Gibbs (Mark Harmon) byl poprvé ženatý s Shannon (Darby Stanchfield). Ta však spolu s jejich dcerou tragicky zemřela – zabil je mexický drogový dealer. Podruhé se oženil s Diane (Melinda McGraw), která je také bývalou – a vlastně i současnou – manželkou agenta Fornella (Joe Spano). Poté následovala neznámá rusovláska a po ní ještě Stephanie (Kathleen York).

Tvůrci nedávno prozradili, že manželka č. 3 se bude jmenovat Rebecca a zvární ji herečka Jeri Ryan. Showrunner Gary Glasberg k jejímu obsazení řekl následující: „Po dvanácti sériích zbývalo obsadit ještě jednu Gibbsovu exmanželku a našli jsme ji v krásné a talentované Jeri Ryan. Všichni jsme velmi nadšení, že se v tomto příběhu plném překvapení objeví právě Jeri.“

Rebecca je tedy jediná Gibbsova žena, o které toho zatím moc nevíme. To se změní během jedné z lednových epizod, kdy se s ní setkáme poprvé.

Jeri Ryan si možná pamatujete ze seriálů Star Trek: Voyager, Boston Public, Body of Proof, Shark, Leverage, Warehouse 13 nebo Helix. Narodila se 22. února 1968 v Mnichově v Německu.


Líbí se vám obsazení Jeri, nebo byste raději zvolili jinou herečku? A co myslíte, jaká budou ta překvapení?

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

skvělá volba herečky,třeba na Gibbse něco peprného prozradí :)
před 9 roky
Maarti

Maarti

:) už se na to těším!
před 9 roky
medved909

medved909

Paráda, zaujala mě ve skvěle sehraném Sharkovi.
před 9 roky
Další články k tématu